- Tepki
- 107
Bende 1050ti var daha 5 senesi kesin var boşta 25 derece kart çok seviyorumbende hala 1080 ti var evga kaç yıl daha götürür beni
Bende 1050ti var daha 5 senesi kesin var boşta 25 derece kart çok seviyorumbende hala 1080 ti var evga kaç yıl daha götürür beni
Bende 1050ti var daha 5 senesi kesin var boşta 25 derece kart çok seviyorum![]()
Tam bir canavar biraz param olursa ddr5 sistem kurup 1050ti'ı ona geçirmeyi düşünüyorummilli ekran kartımızdır o![]()
bilgisayarcılara gidip abi gta 5 açacak bir kart lazım dediğimizde bunu verirdimilli ekran kartımızdır o![]()
psuda ne var hocam fspnin en çok satan modellerinden özellikle giriş orta seviyelerde biçilmiş kaftan değiştirmeye gerek yok ne alacak adam seçeneklerden daha fazla verip gamepower mı?
Sistemi incele psu FSP
sisteme bakmadım direk ön yargılı davrandım galiba genellikle sürekli bilinmeyen markalar kullanıldıgı icinBu sistemde neden PSU değişmek şart olsun ?
Linkte kasanın resmi bile yeterdi aslında.sisteme bakmadım direk ön yargılı davrandım galiba genellikle sürekli bilinmeyen markalar kullanıldıgı icin