harddisk silinmiş verileri nasıl kurtarabilirim

enginbey8108

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
selamün aleyküm harddisk silinmiş veri nasıl kurtarabilirim biosda marka ve model yazmıyor ama verileri kurtarmak istiyorum kurtardaktan sonra ona işletim sistemi yükleyip format atmak istiyorum paramda yok öğrencide değilim yardımcı olabilecek birisi varmı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben bu konuda yardım edemem siz video izleyerek yapabilirsiniz. Yazılımı YouTube üzerinde aratın tonla video var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Video Türkçe her şeyi anlatıyor adam neyini anlamadınız bende onu anlamadım. Eğer biçimlendirilmiş bir disk ise o HDD yazılımda Partition Recovery özelliğini kullanacaksınız. Eğer biçimlendirme yok sadece silinenleri kurtaracaksanız o zaman Deleted File Recovery özelliğini kullanacaksınız.

Örnek vermem gerekirse anlatmak için. Yazılımı sitesinden güncel olarak indirip çalıştırın. İlk açılışta diskleri göreceksiniz. Hangi diskte veri kurtarmak istiyorsanız o diskin üzerine gelip tara diyeceksiniz. Tarama bitince geri getirmek istediğiniz dosyaları işaretleyin ve aşağıdan Kurtar deyin ve kurtarma yaptığınız diskten hariç bir disk seçip kurtarma işlemini başlatın bu kadar basit. Daha detaylı anlatamam ki videoda var zaten.

KS

enginbey8108

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
anladım uğur abi teşekkür ederim kurtardıktan sonra ne yapayım işlem bittikten sonra

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri