Harici HDD yi bilgisayarım görmüyor

cemalbozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sıkıntısız 4 yıl kullandığım içinde 1 tb lik arşivim olan Harici HDD'm şuan çalışmıyor, aslında HDD nin ışıgı yanıyor diski dönüyor pc ye takınca yeni donanım sesi alıyorum disk yönetiminde bile görünüyor ama ne yaptıysam hdd yi calıstıramadım. bilgsayarcılara da verdim onlarda yapamadı. kablosunu değiştirdim ios ve linux da denedim. ::(
bilgsiayarımda adanmıs adı bile görnmüyoır

ekran görüntüsü eklmeye calısacagım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Galiba dinaimik diski kullanan sisteme temel disk takmışsın sonrada dönüştürme işlemi oluşmuş ama disk kilitlenmiş içindekilieri önemsiyorsan başka sisteme harici olarak tanıtabilirsin içimdekileri alınca CMD ile diske hard reset atarsın ve şuan kullandığın sistemde kullanılabnilir olur.

KS

cemalbozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu hard disk i TV ye bağlandıktan sonra böyle oldu. İçindeki resimlerim çok önemli HDD çöp olabilir hiç sorun değil nasıl ulaşırım nasıl alabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Harici disk kutusu kullanarak USB ile bağlayabilirisin PC 'ye bu işlemde eğer HDD 'yi kitlemediysen okuma ve yazma işlemi yapılabilir. Resimleri aldıktan sonra diskide kurtarabilirsin. İtopya.com , teknobiyotik.com veya hepsiburada.com 'dan HDD kutusu diye aratırsan bütçene göre birtane alıp kullanırsın. 50 TL ile 300 TL arası fiyatları var.

Dark StoreX.D11 3.5"/2.5" SB 3.0 SATA Disk İstasyonu (DK-AC-DSD11) - 74,62 TL

Dark Storex E30 3.5" Usb 3.0 Alüminyum Sata Disk Kutusu(Adaptör Dahil)(DK-AC-DSE30U3) - 78,55 TL

Bunlara bakabilirsin.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Harici disk kutusu kullanarak USB ile bağlayabilirisin PC 'ye bu işlemde eğer HDD 'yi kitlemediysen okuma ve yazma işlemi yapılabilir. Resimleri aldıktan sonra diskide kurtarabilirsin. İtopya.com , teknobiyotik.com veya hepsiburada.com 'dan HDD kutusu diye aratırsan bütçene göre birtane alıp kullanırsın. 50 TL ile 300 TL arası fiyatları var.

Dark StoreX.D11 3.5"/2.5" SB 3.0 SATA Disk İstasyonu (DK-AC-DSD11) - 74,62 TL

Dark Storex E30 3.5" Usb 3.0 Alüminyum Sata Disk Kutusu(Adaptör Dahil)(DK-AC-DSE30U3) - 78,55 TL

Bunlara bakabilirsin.

DARK bu konuda f/p ürünlerini beğeniyorum :)

KS

cemalbozan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HDD çöp olsa da mühim değil üniversite, askerlik yıllarımın resimleri vardı onları almam lazım ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri