BMW M5 E60 alıp belirli bi süre kullanmak istiyorum yaşından dolayı çok tutulacak bir araba değil. Onun haricinde BMW M2 2020 hem fiyatı uygun hem drift açısından çok güzel bı araba. Ford Mustang 5.0 , BMW M4 F32 bunların hepsi 30-40K € alınabiliyor Türkiye de ömür boyu alınamaz. Sırf bu yüzden yurtdışına gideceğimBenimki AE86
gitmek lazımBMW M5 E60 alıp belirli bi süre kullanmak istiyorum yaşından dolayı çok tutulacak bir araba değil. Onun haricinde BMW M2 2020 hem fiyatı uygun hem drift açısından çok güzel bı araba. Ford Mustang 5.0 , BMW M4 F32 bunların hepsi 30-40K € alınabiliyor Türkiye de ömür boyu alınamaz. Sırf bu yüzden yurtdışına gideceğim![]()
benimde arkadasım ford asıgıFord Fiesta.
1967 Gt 500 Shelby Eleanor Mustang baktım harbi güzel arac1967 Gt 500 Shelby Eleanor Mustang. Çocukluktan beri içimizde kaldı imkansız ama hayal işte. Sonrasında ise güncel Modellerden ise Audi Rs6 Quadro Hayaller Paris gerçekte Chevrolet Aveo![]()
audi yerine subaru tercih ederim daha güzelaudi hangi kasa olduğu fark etmez, bir de subaru
Aventadorbenimde arkadasım ford asıgı
1967 Gt 500 Shelby Eleanor Mustang baktım harbi güzel arac
audi yerine subaru tercih ederim daha güzel