Herhangi bir sıfır araç.Bulunabilirse kafi.
buyur sıfırHerhangi bir sıfır araç.Bulunabilirse kafi.
Egea da olmasın be.Herhangi bir sıfır araç.Bulunabilirse kafi.
öyle demeyin hocam 1 kere egea kiraladım rahat araçtıEgea da olmasın be.
1.4 Olanlar sadece şehir içi olur. Düşük paketleri güzel değil ve üst paket alacak paraya da sahibinden üzerinden BMW , Mercedes yada Audi tarzı daha güzel ve konforlu araçlar çok daha mantıklı olacaktır. Egea şirket arabası olabilir.öyle demeyin hocam 1 kere egea kiraladım rahat araçtı
ama hayal diyoruz be egeada hayal olmaz beöyle demeyin hocam 1 kere egea kiraladım rahat araçtı
olur vallaama hayal diyoruz be egeada hayal olmaz be
1.3 dizelini kullandım klasik şirket spec idi bana göre konforlu bir araçtı çünkü o an ki aracım çok sert bir araçtı o yüzden olabilir. Fiyatları nedir bilmiyorum ama eğer 400k civarında ise o fiyatlara bmw biraz üzebilir yorgunluktan kastı olarak. Temizi haric ise üzer temiz ise zaten söylenebilecek laf yok1.4 Olanlar sadece şehir içi olur. Düşük paketleri güzel değil ve üst paket alacak paraya da sahibinden üzerinden BMW , Mercedes yada Audi tarzı daha güzel ve konforlu araçlar çok daha mantıklı olacaktır. Egea şirket arabası olabilir.
2016 senesinde 1.6 dizelini alıp 3 yıl kullandım, doluları çoğu araçtan iyidir, cimri bir araçtır, arabalarda f/p'ın kralıdır.Egea da olmasın be.
Hangi modelden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama yumurta kasa çakal arabası hissiyatı veriyor.Honda civic görünüşü her zaman bana premium his vermiştir
Bunu kastediyorum https://www.arabam.com/ilan/sahibin...siz-boyasiz-bol-ekstrali-honda-civic/22164371Hangi modelden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama yumurta kasa çakal arabası hissiyatı veriyor.
Bizim ülkemizde arabalara sadece dıştan modifiye yapılıyor. EG/EK kasa civic alıp motor modifiyeye girmek daha mantıklı.Bunu kastediyorum https://www.arabam.com/ilan/sahibin...siz-boyasiz-bol-ekstrali-honda-civic/22164371
Modifiye ile daha iyi hale getirilebilir gibi
Benimki AE86
Çoğu patlak bu arabaların. Hurdaya çıkacak mesela adam alıp dekor yapmış. Düzgün aracı kesmezler zaten.Ekli dosyayı görüntüle 17065
keşke Türkiye de bu araç bu kadar bozulmasaydı dışarı da öyle basık kesilmiş biçilmiş ve güzel görünmek isterken görünemeyen bir araç haline gelmeseydi
Çoğu patlak bu arabaların. Hurdaya çıkacak mesela adam alıp dekor yapmış. Düzgün aracı kesmezler zaten.
ahh AE86