Olsun hocam sizin ki de çok güzel.Bu bana çok karmaşık ve yoğun geliyor kafamı dinleyemem gibi. Minimalist seviyorum bende işte
Olsun hocam sizin ki de çok güzel.Bu bana çok karmaşık ve yoğun geliyor kafamı dinleyemem gibi. Minimalist seviyorum bende işte
Herkesin zevki farklı tabi.Olsun hocam sizin ki de çok güzel.
Bende bahçeme salıncak, hamak oturmalık alan yapar ve çiçeklerle süslerdim hem çiçeklerle uğraşmakda eğlenceliŞehire 5-10 dk lık uzaklıkta ve ıssız bi yer olmasını isterdim. 2 katlı üstünde sadece gaming odası diğer odalarda da kütüphane,yatak odası ve oturma odası (sedirden olmasını isterdim L şekli)
Alt kattada mutfak ve ıvır zıvır eşyalar
en çok istediğimse evin arkasında domates biber vs leri yetiştirmek için bi alan, bahçenin etrafınada kiraz vişne elma gibi birkaç meyve ağacı (3-4 tane olsa yeter)
ve son olarakta üst katta güzineli soba olmazssa olmazım( içine bikaç patates at tamam)
Benim hayalimdeki ev bile artık prefabrik.
Hepinizden nefret ediyorum diyerek bu evde yaşardım ama internetsiz olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 18370
Buda güzelŞöyle geniş ama tek katlı ve yüksek tavanlı doğa içerisinde bol yeşillik içerisinde modern bir ev isterdim.
Ekli dosyayı görüntüle 18371
Hmm bahçesi bana göre değil
Hah işte benimki gibi. Bahçeyi temizledim düzelticen 2 ağaç dikip hamak kuracan salıncak alıcan oh miiss tabi aynı evin ahşapı daha güzel olur
Şehirden uzak bahçeli her gün mangal yapacağım bi ev![]()
Ama şehirede çok uzak olmaması gerek ya sonra tüm hayaller gider bence zor olur. Şehir kalabalığı olmayan şehire 20-30 dk bir yerKenarda domatesimi ekmişim, bir yandan mangal başı, diğer yanda köpeğim var, ortam mis daha ne olsun şehir hayatı tantanası ve trafiği yok![]()