Hayallerinizden Vazgeçmeyin

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Merhaba Arkadaşlar,

Vallahi buğun Öneri , Haber veya Soru sormayacağım, Sizlere bugün ki konu hayallerinizden vazgeçmeyin asla kim ne derse desin, Siz peşinden koşmaya devam edin herkesin hayatı dört dörtlük değildir. Bırakın bir kaç olumsuzluk size acı versin, yere düşürsün. Her defasında çırpın dizlerinizi ve dimdik doğrulun. Çünkü zorluklar başarıyı yücelten, var olmak zorunda olan olgulardır. Bir düşünsenize dünya da en kolay iş yemek yemektir, ancak onu da çiğnemeden yutamayız...

Başlangıçta iyi bir derece yapıp en ufak bir başarısızlıkla kendinizden, hayallerinizden vazgeçmeyin. Bakıyorsunuz okula dereceyle girmiş. Ama bir başarısızlık gördüğünde hemen pes ediyor. Kendinize güvenin. Eğer geçmişte başarılarınız olduysa, demek ki muhteşem bir potansiyeliniz var. Demek ki istediğiniz zaman yapamayacağınız hiçbir şey yok. Ama bu süreçte sizin motivasyonunuzu, hedeflerinizi, aşkınızı, heyecanınızı kıran dış etkenler, bazı olumsuzlar olabilir. Bırakın kim ne derse desin bırakın insanlar size istediğini söylesin asla vazgeçmeyin. Çünkü siz vazgeçtiğiniz anda her şey bitter.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Vazgeçmemek lazım ama o kadar dipten başlıyoruz ki kurduğum hayallere ulaşmam imkansız gibi geliyor.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Vazgeçmemek lazım ama o kadar dipten başlıyoruz ki kurduğum hayallere ulaşmam imkansız gibi geliyor.
Bu senin ellinde işte inan bana ben şuan 26 yaşındayım ben bu yaşıma kadar hep çalıştım pes etmedim sende yapa bilirsin bunu daha gençsin kendine buna inandır ilk önce başaramayacağın hiç bir şey yok bu hayata ben paranın dibini görmüş inanlardan biriyim şuan çok şükür durumum yerinde.

Asla Pes Etme Kardeşim Sen İstersen Herşeyi Yapabilirsin.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bu senin ellinde işte inan bana ben şuan 26 yaşındayım ben bu yaşıma kadar hep çalıştım pes etmedim sende yapa bilirsin bunu daha gençsin kendine buna inandır ilk önce başaramayacağın hiç bir şey yok bu hayata ben paranın dibini görmüş inanlardan biriyim şuan çok şükür durumum yerinde.

Asla Pes Etme Kardeşim Sen İstersen Herşeyi Yapabilirsin.
Sağol abi de. İmkansız gibi bir şeye pek inanamıyorum. Umudumu kaybetmedim ama sonumuzu düşünemiyorum. Nasıl bir şey yaparak hayallerime ulaşabilirim daha onu da bilmiyorum. Her şey çok zor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri