öğle saatlerinde 23 bine vardı kaçırdım onu beklemedeyim şu anDüşüncem 4060ti 8gb ta 3070den fazla para vermek yerine tercih edilcekse en azından 16gb olanının alınmasıdır
cuma akşamı gelir yine indirim bide 16gblar çoğalsın 8 olanlar fiyat düşer kur artmazsa tabi tavsiyem bulamazsanız benzer fiyata 3070lerede göz atabilirsinizöğle saatlerinde 23 bine vardı kaçırdım onu beklemedeyim şu an
hocam sizce 4060ti yerine 3070 almak mantikli mi testlere baktığım zaman dlss kapalıyken çoğu oyunda benzer fps değerleri gösteriyorlar dlss açınca 4060ti fark atıyor tabiki bide üstüne üstlük daha az güç tüketimi varDüşüncem 4060ti 8gb ta 3070den fazla para vermek yerine tercih edilcekse en azından 16gb olanının alınmasıdır
ben tercihimi 3070 den yana kullandım 3070 kas gücü olarak dlss kapalıyken optimizasyonu düzgün oyunlarda 20-30 fps fark ettiriyor 4060 ise dlss ile geçer çünkü teknoloji farklı ama çoğu oyundada yok ha ilerde olur o ayrı ama ben kas gücünden yanayım 4060 ı çok zayıf çıkardılar en az 3070 bandında olmalıydıki direk tercih edelim yani dlss e göre karar vermeniz gerekhocam sizce 4060ti yerine 3070 almak mantikli mi testlere baktığım zaman dlss kapalıyken çoğu oyunda benzer fps değerleri gösteriyorlar dlss açınca 4060ti fark atıyor tabiki bide üstüne üstlük daha az güç tüketimi var
tamamdır cuma gününü bekliyorum olmazsa dediğiniz gibi 3070 alıp kenara çekilicem bir süre çekilicem. seneye 4070 tarafına geçeriz inşallahcuma akşamı gelir yine indirim bide 16gblar çoğalsın 8 olanlar fiyat düşer kur artmazsa tabi tavsiyem bulamazsanız benzer fiyata 3070lerede göz atabilirsiniz
3070 aldıktan sonra 4070e geçmene gerek yok 5xxx serisi beklersintamamdır cuma gününü bekliyorum olmazsa dediğiniz gibi 3070 alıp kenara çekilicem bir süre çekilicem. seneye 4070 tarafına geçeriz inşallah
hocam sistemi bana atmıştınız çok yardımcı oldunuz sağ olun öncelikle. Bu sistemi alacak olursam eğer sıvı soğutma mı ekleteyim yoksa anakartı 550'ye mi yükselteyim tavsiyeniz nedir?Hocam incehesap her cuma akşamı indirim yapıyor belki bir sürpriz yapıp 4060 ti 16gb sistem indirim yapabilir onu bekleyebilirsiniz veya bu sistemi alın
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
tamamdır üstad teşekkürler not aldım kenara3070 aldıktan sonra 4070e geçmene gerek yok 5xxx serisi beklersin
anakart b550 olsun evet ama sıvı soğutmaya gerek yok ag400 gibi soğutucular çok rahat yeterlihocam sistemi bana atmıştınız çok yardımcı oldunuz sağ olun öncelikle. Bu sistemi alacak olursam eğer sıvı soğutma mı ekleteyim yoksa anakartı 550'ye mi yükselteyim tavsiyeniz nedir?
hocam pc kolikteki sisteme max 25kya kadar neler yükseltilebilir ?Hocam incehesap her cuma akşamı indirim yapıyor belki bir sürpriz yapıp 4060 ti 16gb sistem indirim yapabilir onu bekleyebilirsiniz veya bu sistemi alın
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
anakartı b550 gaming x v2 yap rami gskill 2x16gb ram yap ssd olarakda bunu alhocam pc kolikteki sisteme max 25kya kadar neler yükseltilebilir ?
eyw reis saolasınanakartı b550 gaming x v2 yap rami gskill 2x16gb ram yap ssd olarakda bunu al
he bu arada 25kya alınabilecek en mantıklı nvidialı sistem bu dimi bilgili bir arkadaşa benziyorsun bulmuşken yararlanimanakartı b550 gaming x v2 yap rami gskill 2x16gb ram yap ssd olarakda bunu al
Evet Şu anda en iyi nvidia sistem bu parça kalitesi çok iyi şuanda sistemin sana attıklarımla berabereyw reis saolasın
he bu arada 25kya alınabilecek en mantıklı nvidialı sistem bu dimi bilgili bir arkadaşa benziyorsun bulmuşken yararlanim
hocam bu sistemi almak mantikli olabilir mi sizce cunku gainwarda cok guvenemedim ben biraz daha uzun omurlu kullanmak istiyorum sistemiEvet Şu anda en iyi nvidia sistem bu parça kalitesi çok iyi şuanda sistemin sana attıklarımla beraber
gainwarda iyi marka hcm eğer ileride upgrade etmeyeceksen benim attığımı al ama ileride ekran kartı upgrade yapacaksan kendi attığını alhocam bu sistemi almak mantikli olabilir mi sizce cunku gainwarda cok guvenemedim ben biraz daha uzun omurlu kullanmak istiyorum sistemi
4060ti 16gb para israfıDüşüncem 4060ti 8gb ta 3070den fazla para vermek yerine tercih edilcekse en azından 16gb olanının alınmasıdır