Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pollux 3T10 - K Asus işletim sistemi yüklü olarak gelir değil mi bana? Windowsu driveri yüklü gelir degil mi arkadaşlar ? sadece ekran kartı takmak kalır bana degil mi ?
evet kullanıma hazır gelir fakat tam erişim windows bulunmaz üstünde kendin sonradan korsan win10 yada win11 yüklersen daha iyi olabilir
(windows 11 microsoftun sitesinde ücretsiz) youtubeden kurulumuna bakarak yaparsın
Selam,
Genellikle sistem kurulu olarak geliyor fakat bazı istisna durumlarda sistem kurulmamış olarak gelebiliyor. bu tür durumlarda büyük ihtimalle içerisinde iso dosyası bulunan bir usb bellek veriyorlar, kendiniz kuruyorsunuz.
Pek çok firma işletim sistemini "deneme sürümü" ile gönderir. Sağ altta "Windows etkinleştirilmedi" uyarısı olur. Bir süre sonra 50-60TL OEM key alarak etkinleştirebilirsiniz.
Gerekli cevapler verilmiş. Windows kurulumu yapılır ve test amaçlı ana sürücüler kurulur ve böyle gönderilir. Taner beyin bıraktığı resimdeki gibi bir Windows 'u Etkinleştir uyarısı alırsınız hepsi bu.