Hazır Sistem Alacağım Fiyat Nasıl?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakart düşük seviye ama yeterli. Bileşenlerin geneli başarılı alınmaz değil yani. Fiyat konusuna gelecek olursak ne pahalı ne ucuz arada bir yerde şuan ki piyasaya göre.

KS

Mqnster62

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Şuanda ekran kartının ayrı fiyatı 19 bin tel civarında hazır almak mantıklı geldi böyle bana kararsızım ilk defa alcam böyle bi sistem

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Şuanda ekran kartının ayrı fiyatı 19 bin tel civarında hazır almak mantıklı geldi böyle bana kararsızım ilk defa alcam böyle bi sistem
eğer illaki 3070ti alacağım demiyorsanız rx 6700xt alıp diğer bileşenleri güçlendirin derim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
3070 Ti kartı 6700 XT kartından %15 kadar daha başarılı ama. Yani fiyat çok iyi değil sistemin ama alınır eğer düşünüyorsanız. Bileşenler kötü değil. Şahsi fikrim 20K bütçelere çıkmışken aradaki fiyat farkı NVIDIA için görmezden gelinebilir. 3070 Ti kartına AMD bir kart rakip olacaksa birebir rakibi 6800 kartıdır diyebilirim. 6750 XT kartından iyi 6800 kartına daha yakın 3070 Ti kartı. Tabi bütçe el veriyorsa 3070 Ti seçin.

KS

Mqnster62

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Amd lere baktım 3070 Tİ @ugur.gozaydin dedigi gibi amd göre bu almak istedigim kafama daha çok yatıyor

KS

Mqnster62

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bunlarda marka konusunda terettüt ediyorum sallakmık açıcınsan güven açısından nasıl çıkar

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Sistem bu hocam ben bütçeye yardımcı olması açısından ek öneri olarak sundum, tabiki daha performanslı olabilir lakin bu sistem de güzel bu fiyata

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Sistem bu hocam ben bütçeye yardımcı olması açısından ek öneri olarak sundum, tabiki daha performanslı olabilir lakin bu sistem de güzel bu fiyata
yukarıda atmıştım hocam görmediniz sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bunlarda marka konusunda terettüt ediyorum sallakmık açıcınsan güven açısından nasıl çıkar
Önerdiğim sistemde markası kötü bir ürün yok.

Ekran kartı ABD markasıdır ve oldukça iyidir.

PSU zaten FSP marka ki bilmiyorsanız dünyadaki en büyük PSU üreticilerinin başlarında gelir.

Kasa Tavyan markası o ülkeden kötü marka çıkmaz. ASUS , MSI ve Gigabyte markaları en çok bilinen 3 marka Tayvan markasıdır.

SSD ve RAM ürünleride Tavyan markasıdır.

Sistemde kötü bileşen yok. Sadece anakart zayıf onu da aldıktan sonra satıp üzerine ekleyip B660/H670 bir yongalı anakart alın tamam sistem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri