Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung 500GB 970 Evo Plus NVMe Okuma 3500MB-Yazma 3200MB M.2 SSD (MZ-V7S500BW)
Corsair iCUE 4000X 750W 80+ Siyah Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Microsoft Windows 10 Home Türkçe Oem 64 Bit İşletim Sistemi (KW9-00119)
BenQ Zowie 24.5" XL2546K 0.5ms 240hz HDMI,DisplayPort E-Spor Gaming Monitör
Sistem bu sıkıntı ise;
Ekran kartını takılı bi şekilde yollamadılar kendim taktım.Monitör hdmi ve display portunu görmüyor no cable connected hatası veriyor.Çarşıya gittim yeni display port ve hdmi kablosu aldım.Hdmi kablosunu Monitörümdede ve Laptobumdada denedim yine görüntü vermiyor.Arkasındaki joysicke tıkladığımda port seçim menüsü bazen geliyor bazen gelmiyor.Ordanda display portu seçiyorum ama gene geçiş yapmıyor görüntülemiyor.Ekran kartını iptal edip onboard olarak denedim gene gelmiyor.S switch ile denedim gene yok.Sıkıntı ne olabilir sizce.
Öncelikle anakart üzerinden zaten görüntü alamazsınız. Sebebi 3800X işlemcisi içinde görüntü işlemcisi yok.
Ana sorununuza gelirsek birincisi ekran kartı güç kablolarınızı iyice kontrol edin. Eksik, gevşek veya yanlış bir bağlantı olmasın.
Anakart üzerinde uyarı babında bir LED vs. yanıyorsa bir kablo bağlantısı sorunu veya yanlış yada eksik bir takılmış bir bileşen olabilir. Kontrollerinizi sağlayın.
Bir BIOS sorununuz olabilir. BIOS sürümünüzü güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Güncel olup olmadığını görüntü alamadan anlayamazsınız ama güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz. Anakartınızın görüntü almadan ve hiçbir bileşene ihtiyacı olmadan BIOS güncelleme özelliği var. [Anakart] USB BIOS FlashBack™ nasıl kullanılır? bu bağlantıdan kontrol edebilirsiniz nasıl yapıldığını bilmiyorsanız.