35.000-45.000 TL Hazır Sistem Değerlendirmesi

volune

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
Ryzen 5 5600
Ekran Kartı
RTX 5060

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
805
Hazır sistemleri takip etmiyorum yalnız bir arkadaşın hazırladığı hazır sistemleri seçme ve takibi ile ilgili bir portal vardı:
Bakabildiniz mi bilemiyorum. Fiyat ve özellik filtreleri mevcut. Seçenekleri çoğaltmada faydalı olabilir.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
566
hocam maksimum çıkabileceğim 37K falan. Parça kalitesi falan olarak bu sistem içime sindi gibi daha iyileri varsa araştırıyorum ama bulamadım.
Şimdilik bulduğunuz sistem var, özelleştirmeli ekonomik sistemler yok.

Bütçe çıkarsa DDR5 sistem var. Gaming gecesinde 38 Bine bulunabilir indirimlerle.

KS

volune

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şimdilik bulduğunuz sistem var, özelleştirmeli ekonomik sistemler yok.

Bütçe çıkarsa DDR5 sistem var. Gaming gecesinde 38 Bine bulunabilir indirimlerle.
desteğin için sağol hocam. Ben galiba attığım sistemi alacağım.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146

33-35 bandında bir sistem arıyorum. AM5 zaten bu fiyatlara yok. Uzun yıllar kullanılabilece bir sistem arıyorum. Gözüme bu sistem çarptı, değerlendirebilir misiniz? Daha iyi sistemler varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Sakın alma pişman olacaksın sakın alma. O anakart donanım yükseltmeye müsait değil. Hemde hiç değil. çok ama çok dili yanan var. Ama
MSI B550 GAMING WIFI 4866MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX anakartla değiştirip al. Bunun üzerinde donanım değişikliği yapabiliyorsun. Zaten ddr4 sistemde msi sınıfında tek önerdiğim anakartı da bu. diğerlerin hepsinde ram slot sorunu var. Mesela oradaki ram taktın 1 yıl kullandın parayı buldun ram yükselteceksin hata verecek sana sistem. cins çünkü. Msi fanatiği olanları bile soğuttu o derece cins.

Birde not eklemek isterim rtx 5060 8 gb gerçekten yetersiz bir grafik kartı bilgin olsun güzel insan. Tabi şimdi ki bütçen buna yettiği için ön görüle bilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri