Hazır Sistem Gençer Gaming

weyseluysal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
13 bin tl lik sistemi aldım 3 hafta önceki 10 gün oldu geleli ama ekran kartından görüntü alamadım başka ekran kartıyla görüntü alıyorum bu siatemi iade wdebilir miyim? pc hocası youtube kanalında gördüğüm için aldım beni pişman etti bu gençer gaming

skandal14

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İade işlemi için firma ile konuştun mu sistemde arıza vardır düzeltilebilir belki de

ozdemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hazır sistem iadesi almıyoruz diyolar ve ekran kartını hiç denemeden yolladıkları o kadar belli ki
Ben daha bu gün açtım kargoyu ekran kartını takıp denedim bende aynı hatadan şikayetçiyim şu an çözüm bulursan banada iletir misin ?

Hüseyin Erkal Ergül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Rx6700 benimde işin ilginç yanı power butonuna bastığımda bütün fanlar vs çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor
ekran kartı bozuk olabilir

13 bin tl lik sistemi aldım 3 hafta önceki 10 gün oldu geleli ama ekran kartından görüntü alamadım başka ekran kartıyla görüntü alıyorum bu siatemi iade wdebilir miyim? pc hocası youtube kanalında gördüğüm için aldım beni pişman etti bu gençer gaming
ekran kartın bozuk olabilir

Hüseyin Erkal Ergül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
yok bilimiyorum

Wattman Hatası Nedir ? Wattman AMD ekran kartlarında, ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucu gerçekleşen bir uyarı. Çoğunlukla yazılımsal olmasına rağmen nadiren de olsa donanımla alakalı olabiliyor.
işte knkm ekran gelmeyip öbürlernin gelmesi watmandir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri