Öneri Hazır Sistem Hakkında

mrd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu sistem alınır mı yada site güvenilir midir?

Sistemde kafama takılan tek parça ekran kartı amd ekran kartlarının sürekli hata verdiğini görüyorum ve bu ekran kartındada aynı problemi yaşamaktan korkuyorum sırf bu nedenden dolayı aynı fiyata performansı göz arda edip rtx3050 sistemi mi tercih edeyim bunu mu tercih edeyim ?

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
site güvenilir lakin amd ye kuşkunuz var ise hiç bulaşmayın hocam.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Site güvenilir ve bence alınır ama hatalardan korkuyorsanız almayabilirsiniz. RTX 3050 performansı daha düşük olur ama stabil çalışır. En azından 2060 sistem olsa daha iyi olabilir.

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

Sistemde kafama takılan tek parça ekran kartı amd ekran kartlarının sürekli hata verdiğini görüyorum ve bu ekran kartındada aynı problemi yaşamaktan korkuyorum sırf bu nedenden dolayı aynı fiyata performansı göz arda edip rtx3050 sistemi mi tercih edeyim bunu mu tercih edeyim ?
hocam gaming gen güvenilir ama saçma sapan yükseltme seçenekleri sunuyor 3060 ekran kartına ya 600w alcan yada 1200w alcan gibi bişeyler geveliyor sürekli ama sistem içinize siniyorsa alabilirsiniz ben bir sıkıntı görmedim. bütçe dahilinde 5600e yükseltme yapılabilir. arkadaşım aldı rx 6600 + 5600 valoda 500-800 arası bi fpsi vardı düşük ayarlarda.

KS

mrd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Neredeyse aynı sistemin intel versiyonunu kullanıyorum. Bende gaming gen trden aldım pazartesi akşamı siparişini verdiğim ürün perşembe günü eve ulaşmıştı.
Bence wattmandan o kadar korkmaya gerek yok bende almadan önce çok korkuyordum açıkçası ama whql driver yükleyince çok nadir wattman alıyorum (niye bilmiyorum ama son 2 wattman hatam oyundan çıkıp operayı açtığımda oldu). Yani kısacası nadiren alacağınız bir hata için 3050 alıp performans kaybetmek pek mantıklı olmuyor.

KS

mrd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Neredeyse aynı sistemin intel versiyonunu kullanıyorum. Bende gaming gen trden aldım pazartesi akşamı siparişini verdiğim ürün perşembe günü eve ulaşmıştı.
Bence wattmandan o kadar korkmaya gerek yok bende almadan önce çok korkuyordum açıkçası ama whql driver yükleyince çok nadir wattman alıyorum (niye bilmiyorum ama son 2 wattman hatam oyundan çıkıp operayı açtığımda oldu). Yani kısacası nadiren alacağınız bir hata için 3050 alıp performans kaybetmek pek mantıklı olmuyor.
Açıkçası uzun süredir sıkıntılı ve kötü bi bilgisayarda oynadığım için yeni alacağım sistemin ekran kartından dolayı sürekli hata vermesinden çekiniyorum wattman hatası nasıl oluyor?

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Açıkçası uzun süredir sıkıntılı ve kötü bi bilgisayarda oynadığım için yeni alacağım sistemin ekran kartından dolayı sürekli hata vermesinden çekiniyorum wattman hatası nasıl oluyor?
Oyundayken vb ekran bir anda gidiyor. Kapatıp açınca da düzeliyor ve amdnin kendi uygulamasında da "Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yüklendi" yazıyor.

KS

mrd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyundayken vb ekran bir anda gidiyor. Kapatıp açınca da düzeliyor ve amdnin kendi uygulamasında da "Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yüklendi" yazıyor.
açıkçası uğraşmak istemiyorum ekran kartının problemleriyle belli olmaz ya 3050lik sistemi alıcam yada biraz daha bekleyecem yukarıdaki sistemi 3050lik sistem çokmu kötü?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
açıkçası uğraşmak istemiyorum ekran kartının problemleriyle belli olmaz ya 3050lik sistemi alıcam yada biraz daha bekleyecem yukarıdaki sistemi 3050lik sistem çokmu kötü?
Güç kaynağı kötü. DeepCool kasa da bitmiş herhalde yoksa o seçilip alınırdı. Bir diğer alternatif de aldıktan sonra güç kaynağını değiştirmek.

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
yani onun yerine 2080 bile daha iyidir bence
2060 bile 3050den daha iyi hocam.

Yani sizin tercihiniz. 3050li sistemin psusu çok kötü hocam alırsanız psu değiştirmeniz gerekir.

KS

mrd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2060 bile 3050den daha iyi hocam.

Yani sizin tercihiniz. 3050li sistemin psusu çok kötü hocam alırsanız psu değiştirmeniz gerekir.
2060lı sistemler malesef minimum 15 bin tl o kadar bütçem yok ya risk alıp rx6600lü sistemi alıcam yada 3050li sistemi alıp biraz kullanıp psuyu değiştiricem teşekkürler yardım için.

iefe6060

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
10
Dostum bende gaming genden rx6600lü alacağım sen hangi sistemi aldın haqqusunki nasıl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri