Hocam nasıl bir sistem istediğinize bağlı Nvidia mı AMD mi o yüzden kesin cevap veremiyorum ama 21k ya aşağıya atığım var;Bütçe 21k tek tek almak mı daha mantıklı hazır olarak mı ?
Bence bu bütçe için hazır sistemler şuan da daha mantıklı.Bütçe 21k tek tek almak mı daha mantıklı hazır olarak mı ?
Amd den yanayım işlemci ve ekran kartı olarak.Hocam nasıl bir sistem istediğinize bağlı Nvidia mı AMD mi o yüzden kesin cevap veremiyorum ama 21k ya aşağıya atığım var;
![]()
![]()
+2 link de özelleştirilmiş sadece 1.link de r5 5600 2.link de r5 5600x kullandım istediğinizi seçebilirsiniz 1.Sistem toplam 20.629,27 ₺ 2.Sistem toplam 21.557,34 ₺ yapıyor.(Kendime göre özelleştirdim istiyen istediği gibi ekleyip çıkartabilir her zaman dediğim gibi ÖZNEL)
TeşekkürlerTek tek anca max amd için 6700xt nvidia için 3060ti toplarsın. Hazır daha mantıklı bence.
TeşekkürlerYüksek seviye (3080-3090) sistemler alacaksanız toplamak mantıklı olur hem istediğiniz parçaları seçersiniz ama 3070Tİ 3070 gibi kartlara kadar hazır sistem fiyat olarak daha mantıklı oluyor.
AMD tarafında Çağdaş hocamın önerdiği sistem iyi. Şuan başka yada güzel alternatif yok diye biliyorum.Teşekkürler
O zaman skygate sistemi tercih edebilirsiniz isterseniz kendimin özelleştirdiği şekilde isterseniz de kendiniz özelleştirebilirsiniz.Ekran kartınıda Asus ROG STRİX markasını yapmışlar güzel olmuş.Amd den yanayım işlemci ve ekran kartı olarak.
6750xt 1080 p de dar boğaz yaşar mıyım yoksa mönitörüde satmam gerekicekO zaman skygate sistemi tercih edebilirsiniz isterseniz kendimin özelleştirdiği şekilde isterseniz de kendiniz özelleştirebilirsiniz.Ekran kartınıda Asus ROG STRİX markasını yapmışlar güzel olmuş.
(kendi özelleştirdiğimde unutmadan onu da söyleyeyim birkaç parçayı değiştirdikten sonra kasayı da aşağıdaki seçeneği yaptım isterseniz kendinize uygun olarak başka bir şeyde seçebilirsiniz.)
![]()
Cougar MX440 Mesh RGB CGR-56C1B-MESH-RGB-C 750W 80+ Bronze Temperli Cam Mesh USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
2k kullanın hakkını verin hocam.6750xt 1080 p de dar boğaz yaşar mıyım yoksa mönitörüde satmam gerekicek
FPS Bazlı oyunlarda yaşanabilir ama %10 dan az olur diyebilirim o yüzden etkilemez. Yüksek FPS almaya devam edersiniz.6750xt 1080 p de dar boğaz yaşar mıyım yoksa mönitörüde satmam gerekicek
O zaman 2k mönitör tevsiyeleri alalım2k kullanın hakkını verin hocam.
Bütçe belirtebilir misiniz ?O zaman 2k mönitör tevsiyeleri alalım![]()
Monitör Öneri;O zaman 2k mönitör tevsiyeleri alalım![]()
1080p de en yüksek ayarlarda oynarsanız eğer daha az yaşarsınız diye biliyorum ama yaşarsınız yani.6750xt 1080 p de dar boğaz yaşar mıyım yoksa mönitörüde satmam gerekicek
GIGABYTE 27" G27Q 144Hz 1ms QHD IPS - 4.969 TLO zaman 2k mönitör tevsiyeleri alalım![]()