Hazır Sistem Önerisi ( 30.08.2022 )

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Anladım, Ben o zaman Nvidia ekran kartlı bir sistem kovalıyım. Bu sistem 11500den ilk çıkmıştı biraz daha pchocasinin çıkaracağı sistemleri bekliyebilirim o halde belki 12-13 seviyesine çıkabilir diye düşünüyorum. Geçen gün bir haber görmüştüm 3000 serisi kartlar çok fazlaymış sanırım Nvidia o yüzden fiyatta indirim vs yapılmış şeklinde bakalım teşekkür ederim bilgilendirmeler için
Rica ederim hocam yayın düşünceniz varsa iyi olur, sistemler konusu muallak belki giriş seviyeye dönülebilir duruma göre tercih edersiniz, kolay gelsin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Anladım, Ben o zaman Nvidia ekran kartlı bir sistem kovalıyım. Bu sistem 11500den ilk çıkmıştı biraz daha pchocasinin çıkaracağı sistemleri bekliyebilirim o halde belki 12-13 seviyesine çıkabilir diye düşünüyorum. Geçen gün bir haber görmüştüm 3000 serisi kartlar çok fazlaymış sanırım Nvidia o yüzden fiyatta indirim vs yapılmış şeklinde bakalım teşekkür ederim bilgilendirmeler için
Alır mısınız bilmiyorum ama bu 11500tl ye çıkan sistemi bir çok kişi sahibinden üzerinden satıyordu 13k civarına satan bulursanız oradan da alınabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri