2. Sindeki işlemci çokmu kötü benimde böyle bütçem var 11 k ya alsam 1 k yada monitör alabilirimBiraz çıkarsanız aşağıda ki sistemi öneririm.
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Çıkma şansınız yoksa da aşağıda ki sistem alınabilir.
![]()
MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bence ileride fiyatlar yükselir.
Çok kötü değil ama o ekran kartı için düşük. Darboğaz da yapar ama daha düşük ekran kartı almaktan iyidir.2. Sindeki işlemci çokmu kötü benimde böyle bütçem var 11 k ya alsam 1 k yada monitör alabilirim
Senin attığın sistemdeki PSU BOMBA(!)@Syqex hocam ilk attığınız sistemin aynisi 1k ucuza buldum sanırım bir fark var mı bakabilir misiniz
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
@Syqex sence bu sistem nasıl 11k hemde b450 var alınırmı dostkayaoğlundan daha mantıklı gibi@Syqex hocam ilk attığınız sistemin aynisi 1k ucuza buldum sanırım bir fark var mı bakabilir misiniz
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Denildiği gibi güç kaynağı gerçekten kötü. Yeni bir güç kaynağı ile yine aynı fiyata denk gelir.@Syqex sence bu sistem nasıl 11k hemde b450 var alınırmı dostkayaoğlundan daha mantıklı gibi
Güç kaynağı kullanılamaz derecede mi eksisi neler olurDenildiği gibi güç kaynağı gerçekten kötü. Yeni bir güç kaynağı ile yine aynı fiyata denk gelir.
Elektrik kesintisi gibi durumlarda tüm sistemi de yakabilir sadece kendisi de yanabilir.Güç kaynağı kullanılamaz derecede mi eksisi neler olur
Akım korumalı priz kullansam o sıkıntının önüne geçemezmiyimElektrik kesintisi gibi durumlarda tüm sistemi de yakabilir sadece kendisi de yanabilir.
çözüm bu olsa o zaman PSU lara koruma koymaya ne gerek varAkım korumalı priz kullansam o sıkıntının önüne geçemezmiyim
Bir nevi geçebilirsiniz ama ani voltaj yükselir alçalır o da sıkıntı diye biliyorum.Akım korumalı priz kullansam o sıkıntının önüne geçemezmiyim
Bu PSU korumasızmı yani akım korumalı priz le kullansam yine sistemi yakma gibi bir durumu varmıdırçözüm bu olsa o zaman PSU lara koruma koymaya ne gerek var
PSU yu değiştirsem 12 k olur dostkayaoğlu da 12k ama A320 var bunda b450 bu daha mantıklı gibi yinedeBir nevi geçebilirsiniz ama ani voltaj yükselir alçalır o da sıkıntı diye biliyorum.
Sence şuan 11 k bunu alıp 1k ya 75hz monitör almakmı yoksa 12k ya 6650xt sistem alıp monitörü 2 ay sonra almakmıBir nevi geçebilirsiniz ama ani voltaj yükselir alçalır o da sıkıntı diye biliyorum.
Kapasitörleri kötü yani o korumalar için gerekli parçalar kalitesizBu PSU korumasızmı yani akım korumalı priz le kullansam yine sistemi yakma gibi bir durumu varmıdır
PSU yu değiştirsem 12 k olur dostkayaoğlu da 12k ama A320 var bunda b450 bu daha mantıklı gibi yinede
Sence şuan 11 k bunu alıp 1k ya 75hz monitör almakmı yoksa 12k ya 6650xt sistem alıp monitörü 2 ay sonra almakmı
Tamamdır teşekkürler birazdan 2 adet link atacağım bakarmısınızKapasitörleri kötü yani o korumalar için gerekli parçalar kalitesiz
6650XT sistem alıp monitörü 2 ay sonra almak daha mantıklı
BakalımTamamdır teşekkürler birazdan 2 adet link atacağım bakarmısınız
https://www.incehesap.com/khaos-oyuncu-bilgisayari-fiyati-61000/Bakalım
1.https://www.incehesap.com/khaos-oyuncu-bilgisayari-fiyati-61000/
https://www.incehesap.com/sharpen-o...776,457779,457782,457785,457788,457794,458334
https://www.itopya.com/jahrein-nova...16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-bilgi_h18394
Sizce hangisi daha mantıklı 700₺ farka değermi.Birde 6600 sistem alıp 1k ya monitör almakmı yoksa 6650xt alıp 2-3 ay sonra monitör almakmı
Konu açacağım için kopyala yaptım 3. Yü dikkate almanıza gerek yok