Merhaba https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-g-sync-pivot-oyuncu-u-fiyati,892074958.html monitörü destekleyecek hazır sistem önerileri alabilir miyim?
Hocam bütçen nedirMerhaba https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-g-sync-pivot-oyuncu-u-fiyati,892074958.html monitörü destekleyecek hazır sistem önerileri alabilir miyim?
Bütçe konusunda bir fikrim yok açıkcası 25-40 k bandında olabilir miBütçe belirtir misiniz ?
Bütçe konusunda bir fikrim yok açıkcası 25-40 k bandında olabilir mi
Bunu ekledim favoriye başka var mıdır bu tarz 360 hz i besleyebilecek özellikle valorant için. Var mıdır intelli bir model?![]()
AURORA-3070Ti / AMD Ryzen 5 7600X / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
AURORA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
sıvı soğutmayı xpg yap
Ryzen valoda daha iyidir hocam 5500 bile 400+ veriyorBunu ekledim favoriye başka var mıdır bu tarz 360 hz i besleyebilecek özellikle valorant için. Var mıdır intelli bir model?
Hocam tek tek toplama düşünürmüsün.Bunu ekledim favoriye başka var mıdır bu tarz 360 hz i besleyebilecek özellikle valorant için. Var mıdır intelli bir model?
Tek tek toplamayı düşünmüyorum bilgisayar parçalarından ve monte işlemleri hakkında çok bir şey bilmediğim için tek toplamaktan çekiniyorum, seçtiğim hazır sistemlerdeki parçaları tek tek toplamayı denediğimde fiyat olarak daha pahalıya geldi o yüzden hazır sistem düşünüyorum birazdaHocam tek tek toplama düşünürmüsün.
Tek tek toplamada 13600KF ve 4070 Tİ zorlayabilirdik onun dışında hazır olarak sadece bu 7600x li sistem varTek tek toplamayı düşünmüyorum bilgisayar parçalarından ve monte işlemleri hakkında çok bir şey bilmediğim için tek toplamaktan çekiniyorum, seçtiğim hazır sistemlerdeki parçaları tek tek toplamayı denediğimde fiyat olarak daha pahalıya geldi o yüzden hazır sistem düşünüyorum birazda
Tek tek toplamayı deneyelim o zaman var mı bir fikir veya linklerTek tek toplamada 13600KF ve 4070 Tİ zorlayabilirdik onun dışında hazır olarak sadece bu 7600x li sistem var