- Tepki
- 52
Merhaba Arkadaşlar Game Garajdan 4070ti R7 7700x sistem Aldim Cougar 360mm Sıvı Soğutma Öne Takılmış Sıkıntı Çıkartırmı.Kasa Cougar Panzer MAX-G Full Tower Kasa
bir soru olmaz öne de takılabiliyor üste yeri yoksa.Merhaba Arkadaşlar Game Garajdan 4070ti R7 7700x sistem Aldim Cougar 360mm Sıvı Soğutma Öne Takılmış Sıkıntı Çıkartırmı.Kasa Cougar Panzer MAX-G Full Tower Kasa
Üstte var Hocam Kasa Geniş Zaten Derecede Sıkıntı Çıkartırmı Şuan videoya Bakamıyorum dabir soru olmaz öne de takılabiliyor üste yeri yoksa.
bence üste monteleyin bu şekilde hem daha uzun ömürlü olur hemde daha verimli olurÜstte var Hocam Kasa Geniş Zaten Derecede Sıkıntı Çıkartırmı Şuan videoya Bakamıyorum da
Bir sorun olmaz. Sorun yaratacak bir şey olsa oraya takmazlardı veya kasa desteklemezdi.Üstte var Hocam Kasa Geniş Zaten Derecede Sıkıntı Çıkartırmı Şuan videoya Bakamıyorum da
3 5 derece oynarMerhaba Arkadaşlar Game Garajdan 4070ti R7 7700x sistem Aldim Cougar 360mm Sıvı Soğutma Öne Takılmış Sıkıntı Çıkartırmı.Kasa Cougar Panzer MAX-G Full Tower Kasa