Hazır sistem tavsiyesi

mhmt102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
herkese merhaba
aşağıdaki sistem hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum yardimci olup fikir verebilirseniz cok sevinirim. islemci 12500 olani ve ssd 500 gb wd 3500/2300 olani düşünüyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
herkese merhaba
aşağıdaki sistem hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum yardimci olup fikir verebilirseniz cok sevinirim. islemci 12500 olani ve ssd 500 gb wd 3500/2300 olani düşünüyorum.

1660Ti için bu fiyat fazla değil mi hocam bu fiyata daha iyileri bulunur.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1660Tİ bir sistem için çok fazla pahalı. 3060Tİ sistem alırsınız bu fiyata.

Deck4rd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
herkese merhaba

Hocam 16.5K para verip 1660ti'lı bir bilgisayar almak bu devirde bana kalsa sağlam dolandırılmak demek onun yerine birkaç sistem önerebilirim dilerseniz;

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hazır Sistem önerileri;

+İşlemci ve anakart yükseltilerek tercih edebilirsiniz;

onkuans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam 16.5K para verip 1660ti'lı bir bilgisayar almak bu devirde bana kalsa sağlam dolandırılmak demek onun yerine birkaç sistem önerebilirim dilerseniz;

Dostum 15 k paran olsa sen hangi sistemi seçersin neden ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Buradaki PCH Hero veya Gamegaraj sistemi alınabilir.
Gamegaraj sistemine işlemci ve soğutucu ekleyip alabilirsiniz.
Heronun anakarti geliştirilebilir.

KS

mhmt102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
önerileriniz ve görüşleriniz icin çok teşekkur ederim hepsini de inceliyorum.
fakat şöyle bir detay var ben taksitli almak istiyorum ve vatanda peşin fiyatina 12 taksit imkani var. vatan üzerinden sistem önerisinde bulunabilirseniz çok işime yarar.
tekrar değerli görüşleriniz için teşekkür ederim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
fakat şöyle bir detay var ben taksitli almak istiyorum ve vatanda peşin fiyatina 12 taksit imkani var. vatan üzerinden sistem önerisinde bulunabilirseniz çok işime yarar.
Hocam vatanda güzel bir sistem yok diye biliyorum ve bunu alırsanız paranızı yakmış olursunuz.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
biraz bakındım ama illa vatandan taksitle olucaksa diye 11400f ve 3060 sistemler var bu fiyatta. vatan 3060 link
veya diğer alternatif olarak 11400f ve 6600 sistem var. vatan 6600 link
bu paraya başka sitelerden daha iyi sistemler alınır ama 1660ti alınmaz.

KS

mhmt102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sonuç olarak bu sistemi almaktan vazgeçtim. Haftasonu gelecek sisteme bakacağım veya ay sonuna kadar bekleyeceğim.
herhangi bir siteden aldiğım da yaklaşık 2bin TL taksit farkı oluyor bu yüzden şuanda benim için vatan en iyi seçenek oradan takip etmeye devam edicem.
hocada insallah yeni sistemi ordan çıkarır faydalaniriz

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Sonuç olarak bu sistemi almaktan vazgeçtim. Haftasonu gelecek sisteme bakacağım veya ay sonuna kadar bekleyeceğim.
herhangi bir siteden aldiğım da yaklaşık 2bin TL taksit farkı oluyor bu yüzden şuanda benim için vatan en iyi seçenek oradan takip etmeye devam edicem.
Vatanda şöyle bir sistem olabilir bütçenizi 17.5 falan çıkarabilirseniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-21-13-17-01-372_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-09-21-13-17-01-372_com.android.chrome.jpg
    342.2 KB · Görüntüleme: 21

Mahesvara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Aynı duyguları paylaşıyoruz hocam. Şuan en mantıklı ödeme seçeneğini sunan vatan. Diğer sitelerde fiyatlar daha uygun evet ama 12 taksit olayına girdiğimde 1800 - 2000 TL fark çıkıyor. E haliyle kafamın içinde "Bu fiyatlara çıkacaksam daha iyi sistemler var." düşüncelerine giriyorum. Vatan'dan şöyle eli cebi yakmayacak -smokin sistemlerin gerekirse bir tık pahalısı- sistem çıksa da peşin fiyatına 12 taksit imkanından yararlansak.

KS

mhmt102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
aynen oyle ben smokin sistemi kaçırdıgım icin cok uzuldum gercekten cok iyi sistemde ve fiyati harikaydi. taksit kampanyasi ay sonunda bitiyor insallah yine iyi bi sistem cikarirlar

KS

mhmt102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
@Kemo hocam bu sistemede baktım aslında ama anakartı mantikli gelmedi anakart icin baska secenekte çıkartmıyor ekstra almaya kalksan zaten astarı yüzünü geçiyor

JackLABEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam bazı sitelerde belirli kredi kartlarina pesin fiyatına taksit imkanı var denk gelirseniz isinize yarar
aynen oyle ben smokin sistemi kaçırdıgım icin cok uzuldum gercekten cok iyi sistemde ve fiyati harikaydi. taksit kampanyasi ay sonunda bitiyor insallah yine iyi bi sistem cikarirlar

KS

mhmt102

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam bazı sitelerde belirli kredi kartlarina pesin fiyatına taksit imkanı var denk gelirseniz isinize yarar
pckolik, itopya, sinerji, n11, hepsiburada, incehesap, gaming.gen baktığım siteler başka bildiğiniz güvenilir bir yer varsa onlarada bakabilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri