- Tepki
- 2
Selamlar pc hocası hero sistemini aldım yüklemem gereken driverlar nelerdir yazabilirmisiniz bilgisayar ile alakam yok o yüzden bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Anakartınız eğer aşağıdaki ise BIOS ve Chipset Driver kurunuz.Selamlar pc hocası hero sistemini aldım yüklemem gereken driverlar nelerdir yazabilirmisiniz bilgisayar ile alakam yok o yüzden bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
dostum rx6700 XT driverı paylaşmışsın sanırım.Anakartınız eğer aşağıdaki ise BIOS ve Chipset Driver kurunuz.
![]()
MSI A520M-A PRO Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd Gen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, Micro ATX)
Powered by AMD Ryzen AM4 processors, the MSI A520M-A PRO combines stable functionality and high-quality assembly to solve professional workflows. Core boost, DDR4 boost with A-XMP. Turbo M.2 grants you access to the latest peripheral connectivity standarwww.msi.com
Eğer Ekran kartınız aşağıdaki ise Ekran kartı driver kurunuz.(WHQL) olanı indiriniz ama önce Sisteminizde bulunan Ekran kartı driver kaldırınız DDU ile.
+AMD çok kullanmadığım için bende araştırarak öğrendim kullananlar dediklerimi onaylasa yada daha iyi önerileri olursa halledersin İyi Forumlar Hayırlı Olsun.
Attıktan sonra fark edip düzeltim hocam sağ olun.dostum rx6700 XT driverı paylaşmışsın sanırım.
Anakart markanın sitesine gidip model noyu gir. Ardından genel driverlar ve bios update seçeneklerini kur.Selamlar pc hocası hero sistemini aldım yüklemem gereken driverlar nelerdir yazabilirmisiniz bilgisayar ile alakam yok o yüzden bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Reis bios seçeneklerini nasıl kurucamAnakart markanın sitesine gidip model noyu gir. Ardından genel driverlar ve bios update seçeneklerini kur.
Ekran kartı için driver ekranında WHQL sürüm kullanabilirsin.
reis bios haricinde hepsini yaptım ama yinede oyunlarda fps çok düşük sürekli drop ve fps düşüyor 60 fps sabitliyor sürekli 20 fps düşüp çıkıyor saatlerdir uğraşıyorum ama yapamadımAnakartınız eğer aşağıdaki ise BIOS ve Chipset Driver kurunuz.
![]()
MSI A520M-A PRO Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd Gen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, Micro ATX)
Powered by AMD Ryzen AM4 processors, the MSI A520M-A PRO combines stable functionality and high-quality assembly to solve professional workflows. Core boost, DDR4 boost with A-XMP. Turbo M.2 grants you access to the latest peripheral connectivity standarwww.msi.com
Eğer Ekran kartınız aşağıdaki ise Ekran kartı driver kurunuz.(WHQL) olanı indiriniz ama önce Sisteminizde bulunan Ekran kartı driver kaldırınız DDU ile.
+AMD çok kullanmadığım için bende araştırarak öğrendim kullananlar dediklerimi onaylasa yada daha iyi önerileri olursa halledersin İyi Forumlar Hayırlı Olsun.
Reis bios seçeneklerini nasıl kurucam
reis bios haricinde hepsini yaptım ama yinede oyunlarda fps çok düşük sürekli drop ve fps düşüyor 60 fps sabitliyor sürekli 20 fps düşüp çıkıyor saatlerdir uğraşıyorum ama yapamadım
Kapattım yinede csgo da fps yüksek gözüküyor ama sürekli drop giriyor fps 400 mesela 100e falan düşüyorOyun ayarlarından sinirlandiriciyi ve vsynci kapatın. Sistem çıkabildigi kadar çıksın
Yükledim reis anakartın driverini falan yükledim bir de şey var yeniden başlat yapıp f10 ya da delete tuşuna basarak bios yeri açıyoruz ya orası açılmıyor bende ekran siyah kalıyorWHQL sürüm yüklediniz sistemi demi ?
Çözünürlük olarak hangi ayarı kullanıyorsun ?Yükledim reis anakartın driverini falan yükledim bir de şey var yeniden başlat yapıp f10 ya da delete tuşuna basarak bios yeri açıyoruz ya orası açılmıyor bende ekran siyah kalıyor
1920x1080 165 hz reis ama oyunlar hiç akıcı değil nostaji olsun diye minecraft indirdim minecraft gibi bir oyunda nasıl 100 fps alıyorum aklım almıyor bu kadar iyi bir sistemdeÇözünürlük olarak hangi ayarı kullanıyorsun ?
Görev yöneticisinde sistemi kullanan uygulama var mı ? Oyun dosyalarını doğrulayıp antivirusle tarama yapabilir misin?
Antivirüs : Malwarebytes veya Esed nod 32 kullanın, tam tarama yapin
furmarkta falan deniyorum sorun falan yok ama oyunlarda fps yükseldi ama 500 fps veriyor ama 500 fps gibi değil bilemedim ne yapıcağımıArkaplanda bir problem yoksa iade edin hocam uğraşmayın