Hazır Sistem Yüklenmesi Gerek Driverlar

ibrahiiimaydinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar pc hocası hero sistemini aldım yüklemem gereken driverlar nelerdir yazabilirmisiniz bilgisayar ile alakam yok o yüzden bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Whql en iyi driver diye biliyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Selamlar pc hocası hero sistemini aldım yüklemem gereken driverlar nelerdir yazabilirmisiniz bilgisayar ile alakam yok o yüzden bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Anakartınız eğer aşağıdaki ise BIOS ve Chipset Driver kurunuz.

Eğer Ekran kartınız aşağıdaki ise Ekran kartı driver kurunuz.(WHQL) olanı indiriniz ama önce Sisteminizde bulunan Ekran kartı driver kaldırınız DDU ile.

+AMD çok kullanmadığım için bende araştırarak öğrendim kullananlar dediklerimi onaylasa yada daha iyi önerileri olursa halledersin İyi Forumlar Hayırlı Olsun.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286

Eğer Ekran kartınız aşağıdaki ise Ekran kartı driver kurunuz.(WHQL) olanı indiriniz ama önce Sisteminizde bulunan Ekran kartı driver kaldırınız DDU ile.

+AMD çok kullanmadığım için bende araştırarak öğrendim kullananlar dediklerimi onaylasa yada daha iyi önerileri olursa halledersin İyi Forumlar Hayırlı Olsun.
dostum rx6700 XT driverı paylaşmışsın sanırım.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
NOT: Otomatik yükleme yapan programları kullanmayın.
Çoğunlukla eski veya uyumsuz sürümleri yükleyebiliyorlar.
Bazıları da güvenli değil, başka sorunlara da sebep olabiliyor.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Anakart markanın sitesine gidip model noyu gir. Ardından genel driverlar ve bios update seçeneklerini kur.
Ekran kartı için driver ekranında WHQL sürüm kullanabilirsin.

KS

ibrahiiimaydinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anakart markanın sitesine gidip model noyu gir. Ardından genel driverlar ve bios update seçeneklerini kur.
Ekran kartı için driver ekranında WHQL sürüm kullanabilirsin.
Reis bios seçeneklerini nasıl kurucam

reis bios haricinde hepsini yaptım ama yinede oyunlarda fps çok düşük sürekli drop ve fps düşüyor 60 fps sabitliyor sürekli 20 fps düşüp çıkıyor saatlerdir uğraşıyorum ama yapamadım

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Reis bios seçeneklerini nasıl kurucam

reis bios haricinde hepsini yaptım ama yinede oyunlarda fps çok düşük sürekli drop ve fps düşüyor 60 fps sabitliyor sürekli 20 fps düşüp çıkıyor saatlerdir uğraşıyorum ama yapamadım

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Oyun ayarlarından sinirlandiriciyi ve vsynci kapatın. Sistem çıkabildigi kadar çıksın

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Dostum f11le açılıyor yanlış tuşa basıyor olabilirsin.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Yükledim reis anakartın driverini falan yükledim bir de şey var yeniden başlat yapıp f10 ya da delete tuşuna basarak bios yeri açıyoruz ya orası açılmıyor bende ekran siyah kalıyor
Çözünürlük olarak hangi ayarı kullanıyorsun ?
Görev yöneticisinde sistemi kullanan uygulama var mı ? Oyun dosyalarını doğrulayıp antivirusle tarama yapabilir misin?
Antivirüs : Malwarebytes veya Esed nod 32 kullanın, tam tarama yapin

KS

ibrahiiimaydinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
1920
Çözünürlük olarak hangi ayarı kullanıyorsun ?
Görev yöneticisinde sistemi kullanan uygulama var mı ? Oyun dosyalarını doğrulayıp antivirusle tarama yapabilir misin?
Antivirüs : Malwarebytes veya Esed nod 32 kullanın, tam tarama yapin
1920x1080 165 hz reis ama oyunlar hiç akıcı değil nostaji olsun diye minecraft indirdim minecraft gibi bir oyunda nasıl 100 fps alıyorum aklım almıyor bu kadar iyi bir sistemde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri