dün çıkan mod art PC nin nerden baksanız 20 bilgisayarı şahinden de satılıyor PC hocasının çıkardığı sistemde onların arasında sistem çıkaracağınız zaman LÜTFEN 30DK BEKLEMEYİN VİDEO ÇIKTIĞI GİBİ SATIN ADMİN VE TANER BEYE RİCAM DİR
Evet tanıdığım biriside söyledi bot atıyorlar diye buna bir çözüm bulunmali sistem çıkacağı zaman bu engellenmeliNormal. Biri yazmıştı DA foruma arkadaşta mı kuzende mi ne bot var 10 adet aldılar diye.
Videoya linki koyunuz lütfen onu bekleyen insanlar alsın adam 11.500 den alıp 14.500e sattığını söyledi 10larca insan borca girdi döviz bozdurdu sistem çıkaracağız zaman lütfen bot koruması olsunevet katılıyorum direk satışa çıksın
Gerçekten üzücü ülke karaborsaya döndüBizim millet bu konuda affetmez ne yapar eder yine bir yol bulur, internet siteleri için umarım vardır bir koruma diğer türlü 10-10 çekerler yani
Sebebi belli hocam da neyse sonumuz hayır olsun...Gerçekten üzücü ülke karaborsaya döndü
Üzücü ama yapacak bir şey de yok. Tek çözüm herkesten teker teker TC kimlik no falan alınacak hesapları takip edilecek önümüzde ki 1-2 ay boyunca sistemi satamayacak falan çok uzun işler gerekir.Gerçekten üzücü ülke karaborsaya döndü
Üzücü ama yapacak bir şey de yok. Tek çözüm herkesten teker teker TC kimlik no falan alınacak hesapları takip edilecek önümüzde ki 1-2 ay boyunca sistemi satamayacak falan çok uzun işler gerekir.
Şikayet de edemiyoruz ki serbest piyasaAyıp ya ihtiyacı olup alamayanlar varken gerçekten yazık.
Alırken sözleşmede herhangi bir 2. El satış platformuna koyulması 1yıl yasaktır diye falan bir madde olsa belki olabilir.Şikayet de edemiyoruz ki serbest piyasa
İnşallah aldıkları bilgisayarlar ellerinde kalır satamazlar hocam.Ayıp ya ihtiyacı olup alamayanlar varken gerçekten yazık.
Evet zaten pek satamıyorlar diye de biliyorum.İnşallah aldıkları bilgisayarlar ellerinde kalır satamazlar hocam.
Parçalasa yine satar hocam, toplu belki biraz bekler ama çekinseler 10 adet almazlardi talep vardır yaniEvet zaten pek satamıyorlar diye de biliyorum.
Pc hocası ne yapsın dostum iyimisin?ya ben bu pc hocasınında yapacagı işinde ilk kez adama güvenelim dedik bütün sistemler karaborsaya düştü
Satmışlar sordunEvet zaten pek satamıyorlar diye de biliyorum.
Çoğu satılmışSatmışlar sordun