Hazır sistemler sahibinden de satılıyor

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Üzücü ama yapacak bir şey de yok. Tek çözüm herkesten teker teker TC kimlik no falan alınacak hesapları takip edilecek önümüzde ki 1-2 ay boyunca sistemi satamayacak falan çok uzun işler gerekir.
Etkili gibi görünse de akrabaları ile falan alırlar, zor yani.
Firmalar da "Sen aldın zaten, kardeşin-kuzenin alamaz" da diyemez.
Çözüm bulunur ama biraz zor yani.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Etkili gibi görünse de akrabaları ile falan alırlar, zor yani.
Firmalar da "Sen aldın zaten, kardeşin-kuzenin alamaz" da diyemez.
Çözüm bulunur ama biraz zor yani.
Yani dediğinizde haklısınız tamamen çözülemez ama biraz da önüne geçilebilir diye düşünüyorum. Yoksa çok sıkı kurallar getirmek gerekir bu tarz olaylar yaşanmaması için.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Yani dediğinizde haklısınız tamamen çözülemez ama biraz da önüne geçilebilir diye düşünüyorum. Yoksa çok sıkı kurallar getirmek gerekir bu tarz olaylar yaşanmaması için.
Bu sistemleri almamak, piyasasının düşmesini sağlar. Piyasa düştükçe insanlar bu işi bırakır.
Ama sen almasan, ben almasam, biri gider illa ki 10K'lık sisteme 15K öder. Bu olay da hiç bitmez.
En basit örnek... Neden bütün iş verenler asgari ücret ödüyor. Çünkü her zaman o paraya çalışacak insan bulunuyor. :LOL:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bu sistemleri almamak, piyasasının düşmesini sağlar. Piyasa düştükçe insanlar bu işi bırakır.
Ama sen almasan, ben almasam, biri gider illa ki 10K'lık sisteme 15K öder. Bu olay da hiç bitmez.
En basit örnek... Neden bütün iş verenler asgari ücret ödüyor. Çünkü her zaman o paraya çalışacak insan bulunuyor. :LOL:
Bunu bizim halk anlayana kadar ben emekli olurum :D

Lisser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Normal. Biri yazmıştı DA foruma arkadaşta mı kuzende mi ne bot var 10 adet aldılar diye.
Bu kadarı da fazla ya. 1-2 tane alıp al sat yapana lafım yok bir şey diyemem ama bot atıp 10 sistem almak ne demek ya. Açgözlülük de bir yere kadar

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Çözümü çok basit foruma belli bir üyelik sürecini tamamlamış kişilere referans numarası verilecek. Üyede o referans numarası ile alacak , her zaman diyorum ihtiyacı olan kimin hakkına kim giriyorsa hayrını görmesin.

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
dün çıkan mod art PC nin nerden baksanız 20 bilgisayarı şahinden de satılıyor PC hocasının çıkardığı sistemde onların arasında sistem çıkaracağınız zaman LÜTFEN 30DK BEKLEMEYİN VİDEO ÇIKTIĞI GİBİ SATIN ADMİN VE TANER BEYE RİCAM DİR
Video atılır atılmaz alan adam göremiyor mu sanıyorsunuz?

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Üzücü ama yapacak bir şey de yok. Tek çözüm herkesten teker teker TC kimlik no falan alınacak hesapları takip edilecek önümüzde ki 1-2 ay boyunca sistemi satamayacak falan çok uzun işler gerekir.
Yapan yine yapar pandemi de donanım arşivi 5600g li sistem çıkarmıştı 5000 di sanırım adamlar sulalece gidip yine almıştı her türlü atlatılır o

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Çözümü çok basit foruma belli bir üyelik sürecini tamamlamış kişilere referans numarası verilecek. Üyede o referans numarası ile alacak , her zaman diyorum ihtiyacı olan kimin hakkına kim giriyorsa hayrını görmesin.
Zamanında medal X3 foruma özel stok ile çıkmıştı alacak adamlar magzadan TC kimlikleri ile aldı foruma özel stok için geçerli o

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
O değilde forumda belli bir üyelik seviyesine ulaşanlara ayrı 4-5 stok olsa ne güzel olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri