Olm sistem o flan değil üstünde kod yazıyor görmüyor musunuz.
Bu sisteme bu gün 83bin diyordu sitesinde ama rakamlarını toplandığında 17 bin degerindeydi umarım bu sistem gelmez aksi takdirde çoğu kişi için hayal kırıklığı olur diye dusunuyorumBu ise gülmekten yere yatarım
Sistem bu bence, denilen her şeye uyuyor lakin bu sistemin 14k olması lazım maksimum ki açık ara en iyisi olsun
1 tb ssd olduğu söylenmişti bir yerdehttps://www.vatanbilgisayar.com/int...tus-2x12g-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html sistem bu mu acaba. Stok durumu çok yakında diyor?
başlıktaki 500gb'a bakma aşağıda özelleştir bölümünde 1tb crucial seçili geliyor.1 tb ssd olduğu söylenmişti bir yerde
Yok hocam özelleştirmeden 1 tb olarak geleceği söylendibaşlıktaki 500gb'a bakma aşağıda özelleştir bölümünde 1tb crucial seçili geliyor.
tamam zaten ben de onu söylüyorum. sayfayı aşağı kaydırıp Teknik Özellikler ve Özelleştirme sekmesine gelirsen orda sistemdeki ssd'nin 1tb olduğunu görürsün. herhangi bir özelleştirme yapmadan sistemin kendisinde zaten 1tb var ama başlığa 500 yazmışlarYok hocam özelleştirmeden 1 tb olarak geleceği söylendi
Guluncek bişey yok çöp sistem değil sonuçta bircok kişinin de işine fazlasıyla yarar fiyatta sole 12k olursa begenmeyenler bile sıraya girer.Sistem bu bence, denilen her şeye uyuyor lakin bu sistemin 14k olması lazım maksimum ki açık ara en iyisi olsun
Ben gülmedim ki ne alakaGuluncek bişey yok çöp sistem değil sonuçta bircok kişinin de işine fazlasıyla yarar fiyatta sole 12k olursa begenmeyenler bile sıraya girer
R5 7500f li vs olmayacağı kesin ama 4070 hakkında benim hala umudum var yani en kötü 4060tidır diye düşünüyorum.Arkadaslar sistem bu da olsa öyle gülüncek bi durum yok. Önemlisi F/P oranı. DDR5 olmuyacağı zaten söylendi hala R5 7500F - 4070 li falan üst seviyede bir şey bekliyorsanız hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Kankam sistem 4060Tİ şöyle saçma yorumlar yapıp yanlış algı yaratmayın.tamam zaten ben de onu söylüyorum. sayfayı aşağı kaydırıp Teknik Özellikler ve Özelleştirme sekmesine gelirsen orda sistemdeki ssd'nin 1tb olduğunu görürsün. herhangi bir özelleştirme yapmadan sistemin kendisinde zaten 1tb var ama başlığa 500 yazmışlar![]()
4060Tİ Geleceği kesin gibi görünüyor hocam "4060Tİ Gelecekse yorumu beğenir misin" yorumu beğenmişti hocam. Cashback değerlendirileceğini düşünürsek Asusun kartı olacak gibi. 1TB ssd de var. Bence opsiyonel 4060Tİ 16GB koyulurİnşallah 4060ti gelir hocam
Hadi inşallah hocam öyle çıkmasını bende çok istiyorum4060Tİ Geleceği kesin gibi görünüyor hocam "4060Tİ Gelecekse yorumu beğenir misin" yorumu beğenmişti hocam. Cashback değerlendirileceğini düşünürsek Asusun kartı olacak gibi. 1TB ssd de var. Bence opsiyonel 4060Tİ 16GB koyulur
Ryzen 5 7500F li sistem olsun goat v2 mesajını da beğeniyor hani nerde 7500F hocam o zaman her mesajı beğeniyor taner abi zaten4060Tİ Geleceği kesin gibi görünüyor hocam "4060Tİ Gelecekse yorumu beğenir misin" yorumu beğenmişti hocam. Cashback değerlendirileceğini düşünürsek Asusun kartı olacak gibi. 1TB ssd de var. Bence opsiyonel 4060Tİ 16GB koyulur
Buna ben de katılıyorum o beğenmeye göre inanmak saçmalıktan başka bir şey değil ama olabilir de.Ryzen 5 7500F li sistem olsun goat v2 mesajını da beğeniyor hani nerde 7500F hocam o zaman her mesajı beğeniyor taner abi zaten
4060lı sistemler 16k ya çok çıktı eger öyle bir şey olursa açık ara Türkiye'nin en f/p sistemi cümlesine uymuyor maalesefİşlemci: Intel Core i5-12400F
Anakart: H610
Ekran kartı: RTX 4060
RAM: (2x8) 16GB 3600MHz
M2 SSD: 1TB NVMe Gen3
Kasa ve Power: Mesh kasa 650W 80+ PSU
Fiyat beklentim: 16.500
Yüksek donanımlar her bütçeye uygun olmuyor monitor diğer donanımlarada para ayırmak gerekiyor