- Tepki
- 260
Bence bugün çıkar diye tahmin ediyorum 18:00 civarları
Web ten satış yokmu illa mağazayamı gidecezAbi en azından bugün veya yarın diye söylesen yarın sağanak bekleniyor. Yollarda sürünmeyelim
Yok malesef mesela ben adana dayım en yakın şube 1.5 saat kadar ve bulunduğum ilçedeki şubede ne malum olacağı, ya başka bir ilçe şubesinde olursa. @OceanLaBWeb ten satış yokmu illa mağazayamı gidecez
Bu sorunun önüne geçmek için telefonla sipariş seçeneği de eklenmiş hocamYok malesef mesela ben adana dayım en yakın şube 1.5 saat kadar ve bulunduğum ilçedeki şubede ne malum olacağı, ya başka bir ilçe şubesinde olursa. @OceanLaB
Toplam stok sayısı 1.100 adet arkadaşlar. 1.000 tanesi mağazalarda olacak. Tüm mağazalardan gidip alınabilecek. 100 tanesi ise telefondan sipariş verilebilecek.Web ten satış yokmu illa mağazayamı gidecez
Oda hatlara yetişebilirsek 100 adet her şehir için 1-2 adet yani.Bu sorunun önüne geçmek için telefonla sipariş seçeneği de eklenmiş hocam
Bayiler içinde çok fazla değil bayii başına 6.6 tane düşüyor herkese bol şans d:Oda hatlara yetişebilirsek 100 adet her şehir için 1-2 adet yani.
Hakkı olabilir ama etik değil, insanlara fiyat performans sistem satılsın diye çıkan sistemi ucuzdan alıp pahalıya satmak etik değil.ben stokçulukla alakalı bir durum olmadığını mevzunun tamamen vatanın politikası olduğunu düşünüyorum, siz eğer webden alırsanız adamlar ucuza verdiği için az para kazanıyor ama gidip oradan alırsanız size sistemin yanında monitör, klavyei mousei ekipman veya başka ürünleri de satmaya çalışıyorlar ve bir çok kişi onları da oradan almış oluyor. ama bu da altında arabası olmayıp vatana uzak olanlara bir zulüm gerçekten.. olması gereken yarısı sitelerinden yarısı mağazalarından olacak şekilde olmalıydı ki herkes faydalansın. ayrıca stokçuluk denen mevzu olsa dahi sonuçta siz bu sistemleri satmaya uğraşıyorsunuz, stokçuya da satsanız aynı para normal birine satsanız da aynı parayı kazanıyorsunuz.. herkesin de hakkı var sistemi almaya adam alır ister kullanmadan satar ister 1 hafta sonra satar herkes aynı parayı ödüyor..
Bugün mü , yarın mı bilgisi verseniz güzel olurdu. Birde fiyat bilgisi veriseniz ona göre paramızı ayarlayalım.Toplam stok sayısı 1.100 adet arkadaşlar. 1.000 tanesi mağazalarda olacak. Tüm mağazalardan gidip alınabilecek. 100 tanesi ise telefondan sipariş verilebilecek.
Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerini arayıp, 100 adet buradan sipariş verilebilecek. Telefondan verilecek olmasının sebebi mağaza yakında olmayanlar için geçerli olacak.
İlgili yayın saati hakkında YouTube'dan önce burada bilgi vereceğim.
Bu zamanda etik metik dinlemez hocam kimse kimi ihtiyaç tan kimi kar amaçlı alır kullanır satar veya kullanmadan satar burda kimse kimsenin hakkına girmiyo herkese eşit şartlarda kampanya sunuluyor kısmeti şansı veya tanıdığı olan aliyo alamayan zaten olucak etik şekilde yapılsa da olacak.Hakkı olabilir ama etik değil, insanlara fiyat performans sistem satılsın diye çıkan sistemi ucuzdan alıp pahalıya satmak etik değil.
Bu ise gülmekten yere yatarımhttps://www.vatanbilgisayar.com/int...tus-2x12g-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html sistem bu mu acaba. Stok durumu çok yakında diyor?
Neden ki, kötü diye mi?Bu ise gülmekten yere yatarım
Bu ise gülmekten yere yatarım
Neden reis ?Bu ise gülmekten yere yatarım
Sistem bu bence, denilen her şeye uyuyor lakin bu sistemin 14k olması lazım maksimum ki açık ara en iyisi olsunhttps://www.vatanbilgisayar.com/int...tus-2x12g-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html sistem bu mu acaba. Stok durumu çok yakında diyor?