- Tepki
- 22
ay sonu çok uzak ya bari sistemin içeriğini bildirse ona göre beklesekYoutube yorumlarında birine cevap vererek bu ayın sonunda çıkacağını belirtmişti arkadaşlar bilginiz olsun.
ay sonu çok uzak ya bari sistemin içeriğini bildirse ona göre beklesekYoutube yorumlarında birine cevap vererek bu ayın sonunda çıkacağını belirtmişti arkadaşlar bilginiz olsun.
Ryzen 5 7500F, RTX 4060 kombinasyonuna uygun fiyatla sahip olmak bence son dönemin en iyi olanaklarından bir tanesi diye düşünüyorum.RTX 4060 DLSS3.0 desteğiyle birlikte ve r5 7500f gibi bir işlemciyle harmanlandığında uzun ömürlü, son zamanların en büyük F/P olacağını ve PCH markasına yakışır bir sistem olacağını düşünüyorum.
Rtx 4060 orta seyiye ve obur YouTuberlar rtx 4060 odaklandıKatılıyorum bence artık orta seviye bişey gelmesi lazım bütün YouTuberlar zaten düşük bütçeli sistemler çıkarıyorlar artık giriş seviye değilde orta seviye bir sistem gelmesini isterim
Şöyle güzel orta segmentin kralı denebilecek bir sistem lazım bence, şu an en çok orta segmente talep var çünkü.Selamlar arkadaşlar,
Vatan Bilgisayar ile yaptığımız Türkiye'nin Fiyat/Performans kralı PCH GOAT 1000 stoklu RTX 3070 sistem toplama rehberi çok beğenildi. Her videonun altına yorum yazdınız yenisi gelsin diye. Firma ile görüşmeleri tamamladık ve şimdi PCH GOAT V2 geliyor. Yine +1000 STOK üstü olacak.
Bu şekilde yorumlarınızı yapabilirsiniz. Hadi bakalım başlıyoruz![]()
Bak Bizde İsteriz Amd Ama Bi Farkındalık Olsun 4060 olsun Grafik Ayarlarında İyi Reklam Olmadın Donanım Arşivi 16 k ya getirdi Almadım Çünkü Taner Abi Daha İyisini Getircek Diye ( Vatandan Dükkandan Alma Olsun 1 Saate Bitiyor Sahibinden İlanda Oluyor Herkesin Vatandan alma imkanı Var Bende Taksit Yaptırcam başka siteler Fazla Para Alıyor (Vatandan Elden Alma Olsun)Şöyle güzel orta segmentin kralı denebilecek bir sistem lazım bence, şu an en çok orta segmente talep var çünkü.
Böyle birşey tadından yenmez :
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: B450M/A520M/A620M
Ekran kartı: AMD RX6700XT
RAM: (2x8) 16GB
M2 SSD: 500GB NVMe Gen3
Kasa ve Power: Mesh kasa, Kaliteli 600W 80+ PSU
Fiyat olarak da 16.000-16.500 TL gibi olursa mükemmel olur.
RX6700XT hem 4060'dan daha ucuz hem de daha performanslı, mükemmel bir kart.
Evet Bencede 18 k olsun 7500 f Olsun Donanım Arşivi 5600 16 k yaptı Almadım ( Mert Abiye Güveniyorum Daha iyisini yapcağı İçin) Vatan Dükkandan Alma Olsun Online Siteden 1 Saate bitiyor Al-Sat Yapıyorlar Üzülüyoruz ( Vatan Dükkandan Alma 1000+ Stok )İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Ekran kartı: RTX 4060
SSD: 500 GB SSD
RAM: 2x16 RAM
Anakart: Giriş segmentinin biraz üstü olursa çok güzel olur
Kasa: 650W eşliğinde herhangi bir kasa
Fiyat beklentim: 17.000-18.000₺
2023 yılının F/P kralı bir sistem olur. Yeni işlemci, yeni ekran kartı tadından yenmez..
ya bence çok giriş bir kart ya 4060 ilerisi için hiç iyi olmaz zamanı kurtaran bir sistem olur bence min 4060ti 16gb artık yeter ya giriş seviyesi ekran kartı görmekten bıktım artı birde sadece mağaza stoğu olamayınca çoğu ildeki insalar faydalanamıyor veyas ilçedeki insanlar merekeze gidene kadar bitmiş oluyor.Bak Bizde İsteriz Amd Ama Bi Farkındalık Olsun 4060 olsun Grafik Ayarlarında İyi Reklam Olmadın Donanım Arşivi 16 k ya getirdi Almadım Çünkü Taner Abi Daha İyisini Getircek Diye ( Vatandan Dükkandan Alma Olsun 1 Saate Bitiyor Sahibinden İlanda Oluyor Herkesin Vatandan alma imkanı Var Bende Taksit Yaptırcam başka siteler Fazla Para Alıyor (Vatandan Elden Alma Olsun)
Evet Bencede 18 k olsun 7500 f Olsun Donanım Arşivi 5600 16 k yaptı Almadım ( Mert Abiye Güveniyorum Daha iyisini yapcağı İçin) Vatan Dükkandan Alma Olsun Online Siteden 1 Saate bitiyor Al-Sat Yapıyorlar Üzülüyoruz ( Vatan Dükkandan Alma 1000+ Stok )
Bak Haklısın Ama Çoğu Kişinin Durumu İyi Değil Benim 18 k bütçem var ben fazlasını veremem Ozmn 25 27 k olur F/P olsun Zaten Forza Horizon Fln 150+ Tlou2 80+ Valo+350 az değil 4060+5600 için Yani RX 6700 XT olur Ama Çoğu kişi 4060 istiyor Bence 4060 Olsun ( Vatandan Dükkandan Alma Olsun Fırsatçıların Önüne Geçilir)ya bence çok giriş bir kart ya 4060 ilerisi için hiç iyi olmaz zamanı kurtaran bir sistem olur bence min 4060ti 16gb