Soru Hb Bi̇li̇şi̇m Den Iphone 11 Alınır Mı ?

hoenir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

sonix38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba HB BİLİŞİM den iphone 11 almak istiyorum 1 hafta önce kuzenim aldı ve memnun oldugunu belirtti. Fiyatı gerçekten çok uygun sizce alınır mı? Ayrıca ürünü teknosa işbirliği ile satıyorlar.

Aynı telefonu hepsiburada uygulamasından sıfır olarak aldım 2 yıldır kullanıyorum performansı olsun hızı olsun çok memnumun bu sizin sitedeki fiyat gayet uygun hocam alınabilir

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Merhaba HB BİLİŞİM den iphone 11 almak istiyorum 1 hafta önce kuzenim aldı ve memnun oldugunu belirtti. Fiyatı gerçekten çok uygun sizce alınır mı? Ayrıca ürünü teknosa işbirliği ile satıyorlar.

Yenilenmiş ürünler'de uzun vade de baya bir sorunlar ortaya çıkıyor almanızı pek önermem

ramiskaraeski

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
hacı yenilenmiş cihazı ben pek sevemedim ya o paraya temiz garantili ikinci el net bulursun 12 liraya felan var yanş

Ardelrey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

2 hafta önce iphone 11 i turkcell bayisinden sıfır, 13k ya aldım yenilenmişe sıfır fiyatı vermek garip geldi

AlbatroS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşım teknolojik ürünlerde her zaman sıfır almak daha iyidir çünkü senden önceki kişi nasıl kullandı bilemezsin tavsiyem 13 bin az para değil biraz daha biriktir sıfırını al

KS

hoenir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşım teknolojik ürünlerde her zaman sıfır almak daha iyidir çünkü senden önceki kişi nasıl kullandı bilemezsin tavsiyem 13 bin az para değil biraz daha biriktir sıfırını al
bütçe sıkıntım var hocam zaten bunu alıcam gibi görünüyor çünkü taksit seçeneği mevcut.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri