- Tepki
- 0
arkadaşlar merhaba 1,5 ay önce pcye format attım tüm driverler fln kurulu şuan herhangi bir arıza yoktu ancak 2 haftadır mavi ekran almaya başladım oyunlara girdiğimde mavi ekran veriyordu oyunlarımın yüklü olduğu hddnin kablounu değiştirdim uzun bir süre mavi ekran vermedi ancak tekrar vermeye başladı bu sefer hiç bir işlem yapamıyordum oyunları açtığım anda mavi ekran alıyordum bende hdd bozuktur diyerek kabloyu komple söktüm hddnin birini iptal ettim ancak bu seferde sistemin kurulu olduğu hdd mavi ekran yedi nette dolaşırken mavi ekran aldım ikisininde kablosunu değiştirdim şuan gene bir arıza yok ama büyük ihtimal tekrar sorun olucak hddlerin bozuk olup olmadığını nasıl test edebilirim birde oyunların kurulu olduğu hdde olan bir oyun kendi kendine yok oldu şuan anlamış değilim ilk defa başıma geliyor.
sistemim 750w psu intel core i5 6600 8gb corsair ram 320 gb wd hdd 500 gb seageate hdd oyunlarım bunda kurulu anakart modelim hakkında detaylı bilgim yok sadece asusun nvidia gtx570 ekran kartı
sistemim 750w psu intel core i5 6600 8gb corsair ram 320 gb wd hdd 500 gb seageate hdd oyunlarım bunda kurulu anakart modelim hakkında detaylı bilgim yok sadece asusun nvidia gtx570 ekran kartı