HDD den mi kaynaklı?

Dex Lords

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yakın zamanda rx550 li bi sistem topladim ama param hdd ye yetmedi o yuzden 2.el almak zorunda kaldım sonra S.M.A.R.T olayı diye bisey cıktı ve wındows u sıldı sonra format attım ve aynı sorun oldu onceden dudusk ayaralarda 250-300 fps alıyodum sımdı dusukte 100 den yukarı cıkmıyo diger oyunlardada aynı sekılde fps dusmesi var bu smart olayını nası cozebilirim temiz bi format atsam olur mu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows a sistem açılışında tuşa basarak mı giriyorsun SMART hatası HDD bozuk anlamına gelir sectör hatası nedeni ile oluyor 2 HDD çöpe attım bu sorun kaynaklı ben. Eğer dediğim gibi tuşa basarak giriyorsan sebep budur.

KS

Dex Lords

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bazen baslangıc onarmayla giriyo sec diyo ben normal baslatıyom sonra normal giriyo hatta bugun actıgımda xpyle basladi kapatip actim win 7 ye donndu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tamam HDD kaynaklı sector hatası var sprunlu HDD almışsın bu yüzden okuma problemi var diskinin FPS düşüşüne sebep bu muhtemel.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Dex Lords' Alıntı:
bazen baslangıc onarmayla giriyo sec diyo ben normal baslatıyom sonra normal giriyo hatta bugun actıgımda xpyle basladi kapatip actim win 7 ye donndu

Yeni bir disk alman gerekmekte hocam bu diskten kaynaklı performans düşüklüğü yaşayacaksınız maalesef.....

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri