HDD Soru İşareti

Berker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selam. Uzun zamandır bu sorun ile uğraşıyorum ancak araştırmadığım yer kalmadı ve sonuç olarak ipucu bile bulamadım. HDDmi aldığımdan beri aynı sorunu yaşıyorum. Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB bu arkadaşı sisteme dahil ettim ve aldığım hata karşınızda https://www.hizliresim.com/p6ojtx9 bunu nasıl halledebilirim aldığım para boşa mı gitti?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Disk Yönetimine girip sürücü harfini değiştin ve böyle deneyin. Ayrıca diskiniz sistemde sorunsuz kullanılıyor mu bunu belirtin. Sadece bir simge mi sorun onu bilmem gerek.

KS

Berker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ne zaman açsam bu problem var diski bitek bu şekilde gösteriyor ama bu bilgisayara girdiğimde sadece ssd gözüküyor bu hdd dediğim gibi sadece bu şekilde gözüküyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Söylediğim şeyi denediyseniz ve sonuç değişmediyse ürüne disk yönetiminden biçimlendirme deneyin. Oda işe yaramaz ise ürünü iade edin yada değişim talep edin.

KS

Berker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi şuan disk yönetimine baktım ancak inan ki orda gözükmüyor :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Disk kablounuzu kontrol edin SATA kablonuzu ve gerekirse farklı kablo işe deneyin. İşe yaramaz ise diski dediğim gibi iade yada değişim yapmanız gerekecek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri