HDD Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Bekar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar Öncelikle Selamun Aleykum.Şimdi size sormak istediğim 1 önemli konu var

Sıkıntım su bende eskılerden kalma 500 gb lık hdd var pc dede takılı hdd var.Simdi ben bu bilgisayarımda takılı olan hard dıskı cıkartıp eskıden kalan hard dısktı taksam ıcıne işletim sistemi kursam.Ardından pc de takılı olan gercek hard dıskımı taktıgımda dosyalarıma bırsey olur mu ve gıder mı digerine işletim sistemi kurdugum için ?

Kısacası su anda pc de takılı olanı cıkartıp eskıden kalanı takıcam içine işletim sistemi kurucam ve o hdd de bilgisayara yeni işletim sistemi programlar vs indiricem sonra da cıkartıp oyunların oldugu gercek hdd yı takarsam pc ye sıfırlanmıs olur mu diğerine format attıgım için ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir sıkıntı olmaz işletim sistemi eski hdd nize kurun sonra ikinci ana hdd nizi de formattan sonra taktığınızda sistem açılışta sorar hangi işletim sistemi ile başlamak istersin diye sen yeni format attığını seçersin diğer ana hdd ise ayrı disk olarak sistemde çalışır bir veri kaybı, okumama gibi vs. birşey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri