Merhabalar, Notebook için 2.5 inç'lik SSD veya HDD istiyorum. Ne alayım ne önerirsiniz. HDD 1 TB ve üzeri. SSD 500 GB fiyat uygun bir şey olursa 500 GB üzeri bakabilirm.
Sağolun Hocam Teşekkür Ederim. Başka bir sorum yoktur.ugur.gozaydin' Alıntı:HDD için 2 kaliteli F/P seçeneğiniz var ki ilki WD 1TB BLUE 128MB 5400RPM (WD10SPZX) ve sonraki SEAGATE 1TB BARRACUDA 128MB 5400RPM (ST1000LM048) modeli. Ben masaüstünde 3 adet WD Disk kullanıyorum HDD olarak memnunum ama bu benim tercihim kararı siz verin. 2 firmada başarılı disk üreticileridir.
SSD için en mantıklı F/P oranı yüksek modeller ise Gigabyte 480GB GP-GSTFS31480GNTD , WD 500GB BLUE 3D NAND WDS500G2B0A , Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR bu 3 modelden Patriot en iyisi sonra WD Blue sonra Gigabyte model geliyor. Bu ürünler dışında Kingston ürünleri bunlar kadar iyi değil, Adata ürünlerinde SU800 modeli bulabilirseniz o iyi ama pek bulunmuyor. Sandisk zaten WD firmasının WD Blue biraz daha iyi bir ürün Sandisk seçmenize gerek yok. Samsung daha zayıf özelliklere sahip ama çok gereksiz pahalı onuda geçin. Marka olarak bu 4 önerdiğim firma zaten en iyilerindendir. Patriot ABD firması çok eskilerden prestijli kaliteli bir firmadır marka bazlı takıntınız olmasın diye söylüyorum bunları zaten biraz araştırınca dediğime gelirsiniz. WD ve Adata (XPG) firmasını anlatmama gerek yok zaten birisi disk pazarının en büyüklerinden diğeri sayılı yarı iletken üretimi yapan bir firma. Gigabyte markasını zaten anlatmama yok sanırım. Ürünlerin hepsi kaliteli kararı fiyatlara göre yada isteğinize göre verin.