HDMI Kablosu Mu Displayport Mu Daha İyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdal30.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Oyun ve filmler için en iyi görüntüyü hangi kablo sağlar. Venom 4 sistemi için beni görüntü kalitesi açısından en çok hangi kablo tatmin edebilir.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Displayport kablosu her zaman daha iyi bir seçenektir. Fakat HDMI ile de güzel bir görüntü yakalaman mümkün. Arkadaşın dediğinde bir yanlış var. Eğer HDMI kablosunun versiyonu yüksekse 4K çözünürlükte 240Hz bile alabilirsin. Burada önemli olan HDMI kablosunun hangi sürümde olduğu. Ama benim sana önerim Displayport kullan.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
HDMI 2.1 olmadığı sürece Displayport kablosu seçilebilir ama monitörünüz için 2 kabloda iş görür dert edilecek mevzu değil. Kutu içinden hangisi çıktıysa onu kullanın.

KS

Erdal30.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Displayport kablosu her zaman daha iyi bir seçenektir. Fakat HDMI ile de güzel bir görüntü yakalaman mümkün. Arkadaşın dediğinde bir yanlış var. Eğer HDMI kablosunun versiyonu yüksekse 4K çözünürlükte 240Hz bile alabilirsin. Burada önemli olan HDMI kablosunun hangi sürümde olduğu. Ama benim sana önerim Displayport kullan.
Bahsettiğin özellikte bir hdm kablosu linkini paylaşabilir misin

KS

Erdal30.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teşekkür ederim arkadaşlar sanırım genel yargı displayport 'ün daha iyi olduğu yönünde. Varsa bildiğiniz iyi bir displayport linkini benimle paylaşırsanız alacağım

ryzen5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Displayport 144 hz alabilmeni sağlar eğer hdmi kullanırsan 120ye kadar alabilirsin yani Displayporttur iyi görüntü için displayport önerim.

KS

Erdal30.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hepsinin özelliklerinde 60hz yazıyor. Benim monitör 144hz. Bunların birbiriyle ilgisi yok değil mi. Sorun olmaz yani değil mi 144hz kalite alabilirim bu önerdiğiniz kablolarla

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O maksimum çözünürlük ve Hz desteği. Bu kabloyla 8K çözünürlükte 60Hz alabilirsiniz demek oluyor. Sorun yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri