Monitorum msi G24 144 hz cuvardOyun ve filmler için en iyi görüntüyü hangi kablo sağlar. Venom 4 sistemi için beni görüntü kalitesi açısından en çok hangi kablo tatmin edebilir.
Bahsettiğin özellikte bir hdm kablosu linkini paylaşabilir misinDisplayport kablosu her zaman daha iyi bir seçenektir. Fakat HDMI ile de güzel bir görüntü yakalaman mümkün. Arkadaşın dediğinde bir yanlış var. Eğer HDMI kablosunun versiyonu yüksekse 4K çözünürlükte 240Hz bile alabilirsin. Burada önemli olan HDMI kablosunun hangi sürümde olduğu. Ama benim sana önerim Displayport kullan.
Ürün sıfır. Bütçem çok az. Önerinizi görmek isterimEğer sıfır bir ürün alacaksanız Displayport alın tabi. Bütçe yoksa öneri yapacağım.
Teşekkür ederim kardeşimUgreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 1 Metre - 133 TL
Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 1.5 Metre - 162 TL
Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 2 Metre - 182 TL
Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 3 Metre - 210 TL
Oldukça kaliteli bir kablodur. Hangi boy sizin için uygunsa alabilirsiniz.
Evet 100-150 tl arası alabilecek durumdayım. Teşekkür ederimÖnerilerime bütçeniz yetiyor mu?
Hepsinin özelliklerinde 60hz yazıyor. Benim monitör 144hz. Bunların birbiriyle ilgisi yok değil mi. Sorun olmaz yani değil mi 144hz kalite alabilirim bu önerdiğiniz kablolarlaUgreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 1 Metre - 133 TL
Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 1.5 Metre - 162 TL
Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 2 Metre - 182 TL
Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 3 Metre - 210 TL
Oldukça kaliteli bir kablodur. Hangi boy sizin için uygunsa alabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim kardeşim 162 tl lik olanı alacağım sanırımO maksimum çözünürlük ve Hz desteği. Bu kabloyla 8K çözünürlükte 60Hz alabilirsiniz demek oluyor. Sorun yok yani.