Hepsiburada Bilgisayar

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bunu DA paylaşmıştı. Şahsen ben o kadar da ucuz olduğunu sanmıyorum 14k ya 6650XT çıktıktan sonra bu zaten pahalı gibi ama şuan alınabilir gibi. DA incelemesini de yapacak ama stok falan biter eğer alma düşünceniz varsa tercih edilebilir veya incelemeyi bekleyebilirsiniz.

KS

Reha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bunu DA paylaşmıştı. Şahsen ben o kadar da ucuz olduğunu sanmıyorum 14k ya 6650XT çıktıktan sonra bu zaten pahalı gibi ama şuan alınabilir gibi. DA incelemesini de yapacak ama stok falan biter eğer alma düşünceniz varsa tercih edilebilir veya incelemeyi bekleyebilirsiniz.
teşekürler

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Gördüğüm kadarıyla kasa havalandırması soru işareti , ramlerde sağutucu blok yok , ana kartı soru işareti işlemci upgrade yeteneği varmı anlamadım. Onun dışında psu bronz 80 plus , 2 adet m2 yuvası var. Artılar eksilere göre tercihte edilebilir , edilmeyedebilir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Gördüğüm kadarıyla kasa havalandırması soru işareti , ramlerde sağutucu blok yok , ana kartı soru işareti işlemci upgrade yeteneği varmı anlamadım. Onun dışında psu bronz 80 plus , 2 adet m2 yuvası var. Artılar eksilere göre tercihte edilebilir , edilmeyedebilir.
Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama DA instagram story paylaştığında kasanın güç kaynağı gold sertifikalı çıkmıştı.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
3060ti için iyi ama PSU ve kasa muallak 500 watt zaten ucundan kurtariyordur kaliteli bir bileşen değilse üzebilir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hep gördüğümü yazıyorum ama DA incelemesinde kasanın yan tarafında bulunan boşluğa 50tl lik fanlardan alıp sıcaklığın ne kadar değişeceğini test edeceğini söylemişti. Onun etkisi çok fazla olabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Alınmaz değil. Donanım olarak başarılı bir makine ki 3060 Ti bir sistemi Ryzen 5000 serisi işlemciyle 16K fiyata bulmaz zaten zor. Tercih edilebilir.

FppXAr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Alan arttırabilir bence 1tb 32 GB ram ve 550 watt sanki biraz daha iyi olurgibi onun dışında gayet güzel sistem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri