Soru Hepsiburada'dan Alışveriş Yapabilir Miyim ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Satıcıya göre değişmekle birlikte genelde sorun çıkmıyor ama neden bu ürünü tercih ettiniz ? VA panele sahip. Aşağıdaki ürün IPS panel , öneririm.

KS

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Satıcıya göre değişmekle birlikte genelde sorun çıkmıyor ama neden bu ürünü tercih ettiniz ? VA panele sahip. Aşağıdaki ürün IPS panel , öneririm.

üründe pivot olduğu için tercih ettim aslında pivot bir monitöre ihtiyacım var VA panel fps oyunları için çok mu kötü hocam

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
merhaba https://www.hepsiburada.com/asus-tu...-freesync-full-hd-led-monitor-pm-HB00001BV8CF hepsiburada üzerinden bu monitörü alma kararı aldım fakat daha önce hiç alışveriş yapmadığım için güvenmek konusunda sıkıntı yaşıyorum hepsiburadadan monitör alan arkadaşlar var mı memnunlar mı herhangi bir sıkıntı oluşabilir mi yazarsanız mutlu olurum.
Satıcı sepetist adında bir mağaza ve puanı 9,6. Bu yüzden çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Olursa da eğer muhattabınız hepsiburada olacaktır sepetist değil. Bir sıkıntı çıkarsa çözüme kavuşturulur. Monitör ise sizi üzmez hem 165 hz hem de pivot olması oldukça kullanışlı. Va paneller de gayet başarılıdır, renk konusunda ıps kadar başarılı değildir. Siz bir sıkıntı çekmeden kullanabilirsiniz.

KS

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Satıcı sepetist adında bir mağaza ve puanı 9,6. Bu yüzden çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Olursa da eğer muhattabınız hepsiburada olacaktır sepetist değil. Bir sıkıntı çıkarsa çözüme kavuşturulur. Monitör ise sizi üzmez hem 165 hz hem de pivot olması oldukça kullanışlı. Va paneller de gayet başarılıdır, renk konusunda ıps kadar başarılı değildir. Siz bir sıkıntı çekmeden kullanabilirsiniz.
genelde yazılım ve oyun için kullanacağım uygun mudur sizce

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri