Soru Hero 5A Özelleştirilmiş Sistem Alınır Mı?

Monster Kagawa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba iyi günler Gamegaraj sitesi üzerinden taksitle hazır sistem almaya karar verdim başka sitelerden almayacağım. (Aynı site üzerinden başka sistem de önerebilirsiniz. ) Sistem üzerinde yaptığım değişikler iyi mi?

Bütçem 17 bin ekran kartını RX 6700XT yaparsam eğer 18 bin tl verebilirim maalesef daha hiçbir türlü çıkamam bütçe üzerine.

1. Ekran kartını Palit 3060RTX 12 GB mı almalıyım yoksa 900 tl fark ile PowerColor Fighter RX6700XT'e yükseltmeli miyim?
2. Ekran kartını aynı şekilde bırakıp anakartı Gigabyte B550M K ye yükseltmeme gerek var mı yoksa anakart idare eder mi?
3. PSU'yu 5 yıl boyunca kullanabilir miyim? Çok fazla oyun oynamayacağım. Günde 1 buçuk saat oynarım 4 saat internette takılırım.

Sistem linki: https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/

1684432014363.png

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1- RTX3060 Performans olarak RX6700XT'den daha düşük bir karttır. RX6700XT RTX3070 ile eş denilebilir. Ben olsam RX6700XT seçerdim ama nadir de olsa AMD sürücü hataları olabildiğinden kullanıcılar Nvidia seçebiliyor.

2- Anakart idare eder , imkan varsa B550'ye yükseltilebilir. PCI 4.0 desteği hem daha hızlı M2 okuma/yazma hızı sunuyor hem de az da olsa performansa katkı yapıyor.

3- Kasanın içindeki güç kaynağının pek kaliteli olduğunu sanmıyorum. Bitfenix Nova Mesh SE kasa ile MSI MAG A550BN seçmek daha iyi olabilir.

O soğutucuya gerek olmadığını da belirtmek isterim. Daha uyguna kule tipi soğutucu almanızı öneririm. Daha mantıklı olur.

KS

Monster Kagawa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1- RTX3060 Performans olarak RX6700XT'den daha düşük bir karttır. RX6700XT RTX3070 ile eş denilebilir. Ben olsam RX6700XT seçerdim ama nadir de olsa AMD sürücü hataları olabildiğinden kullanıcılar Nvidia seçebiliyor.

2- Anakart idare eder , imkan varsa B550'ye yükseltilebilir. PCI 4.0 desteği hem daha hızlı M2 okuma/yazma hızı sunuyor hem de az da olsa performansa katkı yapıyor.

3- Kasanın içindeki güç kaynağının pek kaliteli olduğunu sanmıyorum. Bitfenix Nova Mesh SE kasa ile MSI MAG A550BN seçmek daha iyi olabilir.

O soğutucuya gerek olmadığını da belirtmek isterim. Daha uyguna kule tipi soğutucu almanızı öneririm. Daha mantıklı olur.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Sistemde Cooler Master Hyper 212 Spect Kule tipi soğutucu var onu satın alsam yeterli olur mu?

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri