Hero Hazır Sistem Kasma

ibrahiiimaydinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selamlar pc hocası hero sistemini aldım 14899 tl ödeyerek dün geldi ekran kartını taktım ve ilk olarak csgo ve fortnite oyunlarını yükledim csgo ve fortnite da düşük ayarlara çekmeme rağmen nedenini anlamadığım şekilde kasma ve donma var bunu nasıl düzeltebilirim yüklemem gereken driverlar mı var anlamadım gitti nostaji olsun diyerek minecraft yükledim düşüğe çekmeme rağmen o bile kastı ne yapmam gerek

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Oyun içi kullanımlara baktınız mı ? 2K Bile oynatması gerekir normalde.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Arkadaşlar selamlar pc hocası hero sistemini aldım 14899 tl ödeyerek dün geldi ekran kartını taktım ve ilk olarak csgo ve fortnite oyunlarını yükledim csgo ve fortnite da düşük ayarlara çekmeme rağmen nedenini anlamadığım şekilde kasma ve donma var bunu nasıl düzeltebilirim yüklemem gereken driverlar mı var anlamadım gitti nostaji olsun diyerek minecraft yükledim düşüğe çekmeme rağmen o bile kastı ne yapmam gerek
AMD driver,BIOS driver,Chipset driver kurdunuz mu ?

KS

ibrahiiimaydinn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Oyun içi kullanımlara baktınız mı ? 2K Bile oynatması gerekir normalde.
Yani csgo gibi bir oyunu leş gibi bilgisayarda kasmadan oynuyordum şimdi en düşük ayarlarda kasma yaşıyorum eksik driver falan mı var acaba anlamadım nostaji olsun diyerek minecraft indirdim fps yerine bakıyorum 189 falan diyor böyle bir bilgisayarda 189 komik bir sayı ekran kartı gözükmüyor sadece işlemci gözüküyor ekran kartı takılı olmasa driverda gözükmez :(

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Öncelikle ddu kur olan ekran kartı mevcut driverı kaldır. Sonra chipseti güncelle daha sonra ekran kartı wqhl olan son driverı indirip kur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri