Hoşlandığım Biri Var Ama..

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Selmaun Aleyküm Arkadaşlar..

Konu olsun diye Yazamıyorum bu olayi arkadaşlar bu konulardan pek anlamam ben..

Şöyle bir durumum var şimdi, benim hoşlandım biri var.. Ama onun da sevgilisi var lakin sevgilisinden çok benimle zaman geçiriyor benimle ağlayıp benimle gülüyor kız bu kız şimdi benden hoşlanıyor mu? yoksa zaman geçirmek için mi? Böyle davranıyor..

Moderatörün son düzenlenenleri:

fahrettinaga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

Konu Olsun Diye Yazamıyorum Bu Olayi Arkadaşlar Bu Konularda Pek Anlmam Ben..

Şöyle Bir Durumum Var Şimdi, Benim Hoşlandım Biri Var.. Ama Onun da Sevgilisi Var Lakin Sevgilisinden Çok Benimle Zaman Geçiriyor Benimle Ağlayıp Benimle Gülüyor Kız Bu Kız Şimdi Benden Hoşlanıyor Mu? Yoksa Zaman Geçirmek İçin Mı? Böyle Devraniyor..
valla bence acilip dene eger ozguvenin varsa

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

Konu Olsun Diye Yazamıyorum Bu Olayi Arkadaşlar Bu Konularda Pek Anlmam Ben..

Şöyle Bir Durumum Var Şimdi, Benim Hoşlandım Biri Var.. Ama Onun da Sevgilisi Var Lakin Sevgilisinden Çok Benimle Zaman Geçiriyor Benimle Ağlayıp Benimle Gülüyor Kız Bu Kız Şimdi Benden Hoşlanıyor Mu? Yoksa Zaman Geçirmek İçin Mı? Böyle Devraniyor..
Senden hoşlanmıyor seninle vakit geçiriyor sadece sen onun için bir kapı değil yaslanıcağı duvarsın seni arkadaş gibi görüyor ve bu hikaye bana çok tanıdık geliyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hevesini kırmış gibi olmayayım ama benim düşüncem zaman geçirmek için yapıyor. Her insanın derdi olduğunda birilerine anlatmak konuşmak ister ya onun gibi bir şey. Senle arkadaş olarak yakın bildiğinden falan konuşuyordur.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
valla bence acilip dene eger ozguvenin varsa
onu çok yakın bir arkadaşı gibi görüyor %98 ihtimalle red ve şu sözler
"Ben seni akradaşım gibi görüyorum o kadar birlikte gezdik oturduk vs. ama benim hakkımda böyle mi düşünüyorsun yazıklar olsun ve sonuna 2 harfden oluşan bir küfür ve bir daha bana yazma "

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Senden hoşlanmıyor seninle vakit geçiriyor sadece sen onun için bir kapı değil yaslanıcağı duvarsın seni arkadaş gibi görüyor ve bu hikaye bana çok tanıdık geliyor.
Bu hikayede yanan Çağdaş hocam ve benim hikayemiz hocam, es vermeyin yolunuza bakın , sanki bilgisayar topluyorsunuz ve alternatifi olan daha kaliteli bileşenler varmış gibi 2.plana atın o zaman şansınız yükselir:)
Edit: Ortak özellikleri ayrılsa bile hep ilişki istememeleridir, sadece size özel bir durum olmadığını belirtecektir

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Hevesini kırmış gibi olmayayım ama benim düşüncem zaman geçirmek için yapıyor. Her insanın derdi olduğunda birilerine anlatmak konuşmak ister ya onun gibi bir şey. Senle arkadaş olarak yakın bildiğinden falan konuşuyordur.
Haklısın Dostum Vallahi Biran Bende Öyle Düşündüm O Kız İle Nerden Baksan 6-7 Yıllık Tanıdım Biri Öyle Bir Birimize " Canm , Bebegim " V.B Şeyler Söylüyoruz Kafam Bu Yüzden Karışık

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Özgüven varsa açıl hocam ne bekliyorsun.

Bazı kızlar arkadaşları ile böyle konuşabiliyor. Bizim sınıfta bir erkek var (emin değilim) kızlarla çok samimi kızlarla sarılıyor oturuyor yiyor içiyor ama hiçbiri ona sevgili gözüyle bakmıyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Haklısın Dostum Vallahi Biran Bende Öyle Düşündüm O Kız İle Nerden Baksan 6-7 Yıllık Tanıdım Biri Öyle Bir Birimize " Canm , Bebegim " V.B Şeyler Söylüyoruz Kafam Bu Yüzden Karışık
Hocam yazdığınız her kelime beni anlatıyor sizinle şuan ki erkek arkadaşı hakkında felanda konuşuyordur belki insta şifresini size vermiştir.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,242
Özgüven varsa açıl hocam ne bekliyorsun.

Bazı kızlar arkadaşları ile böyle konuşabiliyor. Bizim sınıfta bir erkek var (emin değilim) kızlarla çok samimi kızlarla sarılıyor oturuyor yiyor içiyor ama hiçbiri ona sevgili gözüyle bakmıyor.
Açıldım Zaten Kardeşim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri