Zaten yaşadığı problemleri @G0KTÜRK, anlattığı için ilk problemde sorun olmayacaktır yaklaşık 1-2 ay içinde kız tekrardan yazıcak ve arkadaş olarak devam edelim mi seni çok özledim sıkıldım diğerlerinden diye bir mesaj gelicek.Tebrikler yedek kulübesinde yerinizi aldınız, ilişkide çıkacak ilk problemde maç sonu değişikliğe gidilebilir![]()
Bu hikayeyi sizde görüş gibisini hocamHocam işiniz zor kızla beraber ağlamak şu bu kaç yıl olduğu farketmiyor karakter meselesi birazda başta olur gibi olur sonra kısa sürede ne kankalığı nede sevgililiği kalır bu işin sonu eninde sonunda vasat gibime geliyor![]()
Hiç böyle bir şey söyleyeceğinizi beklemiyordu demek ki ama eminim ki eve gidince sizi düşünmüştür.Hiç Birşey Söylemedi Sustu
Aynen öyle devam edecektir süreç, önce bir mola noktası olaraktan kullanacaktır arkasından yeni bir bad boy talip geldiğinde bu limanı da gerisinde bırakacaktır. @G0KTÜRK hocam kendini korumaya bak bu hikayede yanan sen olmaZaten yaşadığı problemleri @G0KTÜRK, anlattığı için ilk problemde sorun olmayacaktır yaklaşık 1-2 ay içinde kız tekrardan yazıcak ve arkadaş olarak devam edelim mi seni çok özledim sıkıldım diğerlerinden diye bir mesaj gelicek.
Hocam başım bağlı benim ciddi ilişkim varBu hikayeyi sizde görüş gibisini hocam![]()
Kızların yarısın dan çoğu eve gidince "off banane ya hiç uğraşamam zaten sevgilim var" diyor yada herşey den anlayan kendisine yakın gördüğü arkadaşına anlatıyor orda da Ben ve Göktürk hocam gibiler devreye giriyoruz.Hiç böyle bir şey söyleyeceğinizi beklemiyordu demek ki ama eminim ki eve gidince sizi düşünmüştür.
Valla bilmiyorum hocam hiç sevgili de yapmadım öyle bir kızla normalden fazla yakın arkadaş da olmadım işimiz düşünce konuştuk yani. Agalar arkadaşlık için yeterli.Kızların yarısın dan çoğu eve gidince "off banane ya hiç uğraşamam zaten sevgilim var" diyor yada herşey den anlayan kendisine yakın gördüğü arkadaşına anlatıyor orda da Ben ve Göktürk hocam gibiler devreye giriyoruz.
argov kullanmadim sadece bu baslikta olan bir video attim sonra bunu dusunup sildim@fahrettinaga Kuralları okursanız Argo vb. şeyler yasak.
Forum Kuralları! (Güncel)
Forum içi konu başlıkları, yorumlar ve genel işleyiş hakkında kurallarımızı forum kitlesi ile paylaşıyorum. Konu başlıklarında tamamı "BÜYÜK HARF" veya konu ile alakasız (Acil, Önemli, Lütfen yardım edin vb.) başlıklar forum kuralları gereği yasaktır. Konu içeriğinde özel karakterler ile...forum.pchocasi.com.tr
Hocam baya karışık bu işler uzun süre öyle kanka kalıp sevgili olup %90 bırakılıp bi süre sonra başından atılanlar oluyor %10 kısımda kankalıktan sevgiliye kısmı levelini geçiyor en önemlisi dediğim gibi karakter meselesi şuanki devire görede kızlar sıradan kişilerden hoşlanmıyor erkeğin derdini anlamıyor harbi böyle yaşamış görmüş karakterli kız ise erkeğin her halinden o kızdan olur işte anlar ama şuanki nesilde o pek yok pek sevmem böyle konuşmayı ama karakteri pek sağlam olmayanlarda keko şu bu gay v.s seviyolar bayılıyorlar gibime geliyor ama aynı zamanda sıradan sevgilimle vakit geçiriyim onu seviyim ama belli etmeden o arkadaş diye adlandırdıkları gaymıdır lbgt midir kekomudur her ne zıkkımsa onlara verdiği ilgiyi sevdiğine %1 ini anca veriyor gibime geliyor ciddi ilişkim olmasına rağmen bende baya bişeyler yaşadım öyle 7/24 karı peşinde koşan birisi değilim ztn ama şunu diyim göktürk hocam eğer sağlam karar verirse ve karakteri uygunsa kaç yıl olursa olsun farketmez olucaksan dene ama kızı her defasında her hamlesini önceden düşün derim sonra çok yorar üzülürsün aynı şekilde kız içinde geçerli bu ilgi veriyim 5 10 yıl arkadaşım aşkım bebeğim diyim sevgilimden ayrılıyım kankamla oluyum ama baktık sonra olmuyor onuda bırakıyım efkar ergensi modlara giriyim şeyleri olabilir en başından herşeye kabul ederse herşeyi sistemli bi şekilde ayarlamanız gerekiyor yoksa sonraları baya başınız ağırır umarım allah herkesin nasibine göre birini verir baya derin konular bunlar içinden çıkılmaz diyim kısacaValla bilmiyorum hocam hiç sevgili de yapmadım öyle bir kızla normalden fazla yakın arkadaş da olmadım işimiz düşünce konuştuk yani. Agalar arkadaşlık için yeterli.
Tamamıyla katılıyorum hocam, iç dünyaları Serdar Ortaç şarkılarının sözleri gibi karmakarışık, siz önce bir kendinizi sorgulayın sonra yola devam edinHocam açıldım diyorsun. Zaten yapacağını yapmışın. En fazlası ya herro ya merro dersin. Ya yola böyle devam ederiz yada ben bu şekilde arkadaş gibi takılmak istemiyorum dersin. Ama benim anladığım sende bu kadın arkadaş alışkanlık olmuş. Bence sen önce bi kendini tart. Devamındada kadın aklı isviçre saat mekaniği gibidir. O kadar karmaşıktır ki baksan ohaa yok artık diyip kapağını kapatırsın![]()
Bizim sınıfta var işte erkek gibi görünüyor her kızla takılıyor konuşuyor çok yakın çok samimi ama ne olduğu belli değil.Hocam baya karışık bu işler uzun süre öyle kanka kalıp sevgili olup %90 bırakılıp bi süre sonra başından atılanlar oluyor %10 kısımda kankalıktan sevgiliye kısmı levelini geçiyor en önemlisi dediğim gibi karakter meselesi şuanki devire görede kızlar sıradan kişilerden hoşlanmıyor erkeğin derdini anlamıyor harbi böyle yaşamış görmüş karakterli kız ise erkeğin her halinden o kızdan olur işte anlar ama şuanki nesilde o pek yok pek sevmem böyle konuşmayı ama karakteri pek sağlam olmayanlarda keko şu bu gay v.s seviyolar bayılıyorlar gibime geliyor ama aynı zamanda sıradan sevgilimle vakit geçiriyim onu seviyim ama belli etmeden o arkadaş diye adlandırdıkları gaymıdır lbgt midir kekomudur her ne zıkkımsa onlara verdiği ilgiyi sevdiğine %1 ini anca veriyor gibime geliyor ciddi ilişkim olmasına rağmen bende baya bişeyler yaşadım öyle 7/24 karı peşinde koşan birisi değilim ztn ama şunu diyim göktürk hocam eğer sağlam karar verirse ve karakteri uygunsa kaç yıl olursa olsun farketmez olucaksan dene ama kızı her defasında her hamlesini önceden düşün derim sonra çok yorar üzülürsün aynı şekilde kız içinde geçerli bu ilgi veriyim 5 10 yıl arkadaşım aşkım bebeğim diyim sevgilimden ayrılıyım kankamla oluyum ama baktık sonra olmuyor onuda bırakıyım efkar ergensi modlara giriyim şeyleri olabilir en başından herşeye kabul ederse herşeyi sistemli bi şekilde ayarlamanız gerekiyor yoksa sonraları baya başınız ağırır umarım allah herkesin nasibine göre birini verir baya derin konular bunlar içinden çıkılmaz diyim kısaca![]()
Tamamıyla katılıyorum hocam, iç dünyaları Serdar Ortaç şarkılarının sözleri gibi karmakarışık, siz önce bir kendinizi sorgulayın sonra yola devam edin![]()
Kadınlar da farklı dörtlük olduğuna bizleri inandırıp özür bekliyorSerdar ortaç zaten aslında bi tane şarkı yazmış. Ondan dörtlükleri alıp alıp piyasa farklı şarkı diye sürüyor.![]()
Hocam onlar farklı olaylar birazcık onlar agalar kısmındaysa harbi kızlardır ama öyle görünüp hem erkek hem kız seviyo olanlarıda baya var dediğin gibi ne oldukları belli değil içlerindeki kişileri önemli onlarındaBizim sınıfta var işte erkek gibi görünüyor her kızla takılıyor konuşuyor çok yakın çok samimi ama ne olduğu belli değil.