HP OMEN MARKA LAPTOBUMDA BULUNAN FAN SORUNUYLA İLGİLİ

Alihan Kanber

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar öncelikle hocam iyi günler diliyorum 
hp omen marka laptobumda son zamanlarda yaşadığım ve rahatsız eden bir durum söz konusu
laptobu 2 3 ayda bir kendim açıp hava kanallarını , fanları üstten bi temizlerim süpürge yardımıyla tozlarını alırım

fakat geçen gün ki temizliğimde hava kanallarına saç kurutma makinesiyle üflettim sonra süpürge ile çektirdim 
daha sonra bilgisayarı kullanmaya başladığımda fan hızlandığı zaman bilgisayarda titreme meydana geldiğini gördüm bildiğiniz masa titriyor . Betimlersek vuuuuu şekilde sanki titreyen bir makine şeklinde çalışıyor 

tahmin ettiğim hava kanallarına elimi götürdüğümde hava çok az geliyor ve sıcak bir hava geliyor sanki fan hızlanıyor hava dışarı püskürmüyor içeride döndürüyor gibime geldi yanlış mıyım bilmiyorum gözlemlerim budur

laptobumuda satmayı planlıyordum böyle bir sorunla karşılaştım ne yapmalıyım servis dışında öneriniz var mıdır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Fan yataklarını açıp iyice temizlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca bir ihtimal fan yapraklarından birisi çatlamış yada kırılmış olabilir ki buda o titreşime sebep olabilecek bir durumdur. Kontrol etmenizi tavsiye ederim.

KS

Alihan Kanber

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öncelikle teşekkür ederim cevabınız için , kontrol ettim bir fanın 2 tane yaprağı kırıktı siparişini verdim 2 fanıda yeniletiyorum umarım düzelilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri