HP PAVILION 15 - 9 Günlük Pc Performans Sorunu

LynSvart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başlıkta belirttiğim gibi 10-11 nisan gibi pc elime geldi 21'inden beridir oyunlarda performans sıkıntısı yaşıyorum. Örneğin Witcher 3'ü yüksek ayarlarda 60 fps rahat alırken şimdi en düşük ayarlarda 30 fps zor görüyor. Hiçbir şey yokken bir anda oldu nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. Özellikleri:
Ryzen 7 3750H
GTX1650
8GB Ram
512GB SSD

Yardımcı olabilir misiniz çok canımı sıktı bu olay.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sonradan olan bir şey ise sorun sürücü veya Windows odaklı olabilir. Sorunun olduğu tarihe ait sürücü güncellemelerinizi veya sisteme kurulu yazılmları kontrol edin o gün veya sonra güncellenen yada kurulan bir yazılım sürücü vs. varsa onu kaldırın tekrar kurun. Bir şey olmuş olmalı durduk yere yeni bir cihazda bir sorun olmaz. Olmadı ayın 21 ine yada daha eski bir tarihe sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

KS

LynSvart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sonradan olan bir şey ise sorun sürücü veya Windows odaklı olabilir. Sorunun olduğu tarihe ait sürücü güncellemelerinizi veya sisteme kurulu yazılmları kontrol edin o gün veya sonra güncellenen yada kurulan bir yazılım sürücü vs. varsa onu kaldırın tekrar kurun. Bir şey olmuş olmalı durduk yere yeni bir cihazda bir sorun olmaz. Olmadı ayın 21 ine yada daha eski bir tarihe sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

Önce sistem geri yükleme yaptım dediğiniz gibi değişmedi daha sonra format attım her şeyi baştan kurdum yine işe yaramadı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürücü bazlı bir sorun değilse ayar bazlı bir sorundur. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri bu konumdan AMD planı varsa onunla yada Yüksek performans planında deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri