Soru Hp Pavilion Laptopumu Ne Kadara Satabilirim ?

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Bilgisayarımı satmak istiyorum markası HP modeli 15-cx0039nt ürünü 3 yıldır felan kullanıyorum,bakımlarını düzenli olarak yaptırdım, bir tek bataryası muadil başka bir batarya ile değiştirildi ssd sağlığı ise %96 sizce ne kadara satabilirim ? Şimdiden teşekkürler, İyi forumlar dilerim :) Sistem özellikleri imzada yazıyor.

Son düzenleme:
KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
up

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Geçenlerde 1050 modeli 8500 lira gibi bir fiyata sattım. Cihazın genel olarak durumu iyi ise sahibinden üzerinden fiyatlara bakıp ortalama bir fiyattan satarsınız.

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Geçenlerde 1050 modeli 8500 lira gibi bir fiyata sattım. Cihazın genel olarak durumu iyi ise sahibinden üzerinden fiyatlara bakıp ortalama bir fiyattan satarsınız.
Sahibinden,letgo gibi sitelerde 11k ya felan koyanlar olmuş hocam bu fiyatlara koysam satılır mı sizce ?

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Sahibinden,letgo gibi sitelerde 11k ya felan koyanlar olmuş hocam bu fiyatlara koysam satılır mı sizce ?
O fiyata pek ihtimal vermiyorum. 1650 modellerin o fiyatta daha hızlı gittiğini biliyorum. O fiyata koyanlar pazarlık payı ve en yüksek verene gitsin diye düşünüyor olabilir. Kafamda 10K gibi bir fiyat vardı. Artı Veya eksi olabilir.

Bu tamamen cihazın bakımları yapıldı mı,pil durumu iyi mi, kutusu var mı, ve kozmetik durumuna göre değişir...

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
O fiyata pek ihtimal vermiyorum. 1650 modellerin o fiyatta daha hızlı gittiğini biliyorum. O fiyata koyanlar pazarlık payı ve en yüksek verene gitsin diye düşünüyor olabilir. Kafamda 10K gibi bir fiyat vardı. Artı Veya eksi olabilir.

Bu tamamen cihazın bakımları yapıldı mı,pil durumu iyi mi, kutusu var mı, ve kozmetik durumuna göre değişir...
Hocam cihaz bakımları yapıldı dediğim gibi bir tek bataryası muadil, kutusuda duruyor pil sağlığı ise şu şekilde:
1676547855897.png

10k gibi bir fiyata koyayım mı sizce ? Birde benim ssd boyutum diğer ürünlerinkinden daha yüksek genellikle bu fiyatı arttırır mı sizce ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam cihaz bakımları yapıldı dediğim gibi bir tek bataryası muadil, kutusuda duruyor pil sağlığı ise şu şekilde:Ekli dosyayı görüntüle 15413
10k gibi bir fiyata koyayım mı sizce ? Birde benim ssd boyutum diğer ürünlerinkinden daha yüksek genellikle bu fiyatı arttırır mı sizce ?
Arttırır ama çok etkilemez. Belki alıcı bulur deneyin siz.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
10-11k gayet iyi fiyat okullar uzaktan olduğu için millet pc arayışına geçti bence satılır bu fiyat bandına

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri