Yardım Hp Vi̇ctus Fps Problemi̇

kaaan61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba öncelikle cevap veren herkese teşekkür ediyorum.
HP VİCTUS 15-FA1XXX model bir laptopa sahibim 2 senedir bende işimi bu laptoptan yürütüyorum bunun dışında aktif olarak oyun oynuyorum
fakat oyunlarda fps seviyem düşük örneğin PUBG steam' de maks oyun içi 100 fps onun dışında 50 ye bile düşebiliyor
COD WARZONE de maks 100 yine aynı şekilde oluyor drop problemi çekiyorum bir yardım edinn. NVİDİA RTX 4060 Mevcut
WhatsApp Görsel 2025-12-16 saat 15.18.46_ecef3ac0.jpg

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-12-16 saat 15.19.35_b56ecc1c.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-12-16 saat 15.19.35_b56ecc1c.jpg
    13.5 KB · Görüntüleme: 10

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
2 senedir sizde ve oynuyorsanız muhtemelen termal macun falan kalmamıştır, laptop toz dolmuştur ve termal macunu bitmiştir. Garanti devam ediyosa iletişime geçip hem bakım için hemde sorun için göndermenizi öneririm.

KS

kaaan61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
2 senedir sizde ve oynuyorsanız muhtemelen termal macun falan kalmamıştır, laptop toz dolmuştur ve termal macunu bitmiştir. Garanti devam ediyosa iletişime geçip hem bakım için hemde sorun için göndermenizi öneririm.
bakımlarını vs 3 ay önce yaptırdım serviste dediğiniz gibi termal macun falan toz toprak olmuştu içerisi çok şaşırmıştım şimdi tekrar temizleyeceğim

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
bakımlarını vs 3 ay önce yaptırdım serviste dediğiniz gibi termal macun falan toz toprak olmuştu içerisi çok şaşırmıştım şimdi tekrar temizleyeceğim
3 ay önce yaptırdıysanız büyük ihtimalle onlardan değildir. son gelen windows güncellemesi win 11 veya oyunlara gele ngüncelleme de buna etki etmiş olabilir ? veya son yüklediğiniz bi program vs.. temizlemekle uğraşmadan önce oyun içindeyken sıcaklık değerleriniz i takip edin derim. laptop tam performanstan ofis moduna geçmiş olabilir. yüksek performansa ayarlayamayı kontrol edebilirsiniz. (Yüksek performans içindeki ayardan işlemci en düşük en yüksek ayarlarını düzeltebilirsinizki tam güçte çalışssın

KS

kaaan61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
3 ay önce yaptırdıysanız büyük ihtimalle onlardan değildir. son gelen windows güncellemesi win 11 veya oyunlara gele ngüncelleme de buna etki etmiş olabilir ? veya son yüklediğiniz bi program vs..
bakacağım hocam nvidia ayarlarından bir kaç değişiklik yaptım akşam eve gidince deneyeceğim ilgin için teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri