Htc -Xiaomi -Samsung öneri

henrythery

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese Merhaba. 4 yildir kullandigim Sony Z1 compact telefonumu degismeyi dusunuyorum en az Sony kadar dayanikli bişi istiyorum aklimdaki telefonlar
Htc u11-Xiaomi mi 6-Samsung note fe hepsinin + ve - leri var benim için o yüzden karar veremedim.
Bunlari secmemin nedeni parmak izi okuyulari ekranin on tarafinda arkada olan Telefon lar itici geliyir ama
mi 6 digerlerinden küçük ekran kasa oranida düşük ama ucuz htc nin gorunus biraz kötü note işe en pahalı olan kamera nin muthis olmasına Gerek yok zaten ayda yilda bir foto cekiyorum ne onerirsiniz acaba?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
henrythery' Alıntı:
Herkese Merhaba. 4 yildir kullandigim Sony Z1 compact telefonumu degismeyi dusunuyorum en az Sony kadar dayanikli bişi istiyorum aklimdaki telefonlar  
Htc u11-Xiaomi mi 6-Samsung note fe  hepsinin + ve - leri var benim için o yüzden karar veremedim.
Bunlari secmemin nedeni parmak izi okuyulari ekranin on tarafinda arkada olan Telefon lar itici geliyir ama
mi 6 digerlerinden küçük ekran kasa oranida düşük ama ucuz htc nin gorunus biraz kötü note işe en pahalı olan kamera nin muthis olmasına Gerek yok zaten ayda yilda bir foto cekiyorum ne onerirsiniz acaba?

Mi 6 yada one plus 5

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yakın zamanda OP5T çıkacak tavsiyem onu beklemeniz. Neredeyse tam 1 senedir OP3 kullanıyorum maşallah tık etmedi.

Mustafa Karadağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
henrythery' Alıntı:
Htc u11-Xiaomi mi 6-Samsung note fe  hepsinin + ve - leri var benim için o yüzden karar veremedim.

HTC Pişmanlıktır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Tavsiyem eğer garanti gibi bir sorunun yoksa OnePlus 5T alaman fiyatı 2200-2500 TL arası geekbuying bu sitede 2210 TL. Eğer resmi garantili istiyorsan ve amiral gemisi alacaksan [font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Huawei Mate 10 Pro şuan NOTE 8 den sonraki en iyi cihaz NOTE 8 den sonra dedim çünki NOTE serisi ayrı klasmanda kalem işi değiştiriyor ama kalem olmasaydı arada [size=medium][font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Huawei Mate 10 Pro en iyi Android cihaz mediamarkt 'ten 4.399 TL ye alabilrisin veya NOTE 8 'i de mediamarkt alabilirsin. Ama eğer maksimum 3000 TL ve orta-üst seviye bir telefon istiyorsan 2018 İlk çeyrek te yeni SAMSUNG A serisi çıkışını yapacak. (OCAK-ŞUBAT-MART) aylarında istersen bekleyebilrsin.[/font][/font][/size]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
İstediği özellikleri öne plus 5t nin yüksek bir şekilde karşılayacağını düşünüyorum öğrenci olmasam alicam bir tanede No money :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri