huawei matebook d16

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Herkese merhaba,

https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-d-16/buy/ bu ürün hakkında fikirleriniz nedir, cihaz fazlasıyla iyi duruyor fakat bazı kötü yorumlar gördüm, aramızda kullanan yada çevresinde bu laptopa sahip olan birileri varsa uzun süreli kullanımda fikir alabilir miyim, yada bunun alternatif olarak ne önerirsiniz?

(yazılım için alacağımdan dolayı taşınabilirlik vs bakıyorum.)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kötü ürün değil ama 20K bütçe için bence biraz düşük seviye kalmış. Bakıp benzer ağırlıkta daha iyi ürün varsa önerisini yaparım.

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
Tasarım ve performans olarak güzel cihazdır. Hafif ve 16GB belleği olduğuna göre (bu seride bellekler anakarta gömülüdür) alabilirsin.

KS

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
@ugur.gozaydin hocam önerdiğiniz cihaz güzel fakat taşıma yönünden ve görünüm olarak çok büyük duruyor, ben oyun oynamıyorum çok nadir 1-2 bakaırm öyle o da eski oyunlar, geneli iş üzerine olacağı için biraz tasarım da bakıyorum açıkcası, tasarım olarakta iyi diyebileceğiniz modeller varsa tavsiyenizi bekliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
@ugur.gozaydin hocam önerdiğiniz cihaz güzel fakat taşıma yönünden ve görünüm olarak çok büyük duruyor, ben oyun oynamıyorum çok nadir 1-2 bakaırm öyle o da eski oyunlar, geneli iş üzerine olacağı için biraz tasarım da bakıyorum açıkcası, tasarım olarakta iyi diyebileceğiniz modeller varsa tavsiyenizi bekliyorum
Tasarım olarak nedir ne değildir orasını bilemem ama Huawei cihazdan 100 gram daha hafif bir cihaz.

KS

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
hocam şimdi inceleme videosuna falan bakındım fotoğraftaki gibi duran bi cihaz değil, gayet kibar duruyor, teşekkür ederim öneriniz için

KS

gnsyrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Tabii ki hocam birinde tasarım ve incelik daha iyi dururken sizin attığınızda donanım bir tık daha iyi gibi. o yüzden 1-2 gün inceleyip sonra burada belirtcem hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri