huawei p smart telefonum şifremi unuttum giriş yapamıyorum yardım edin
sıfırladoım ama giriş yapabilmem için şifre istiyorYapabileceğin tek şey sıfırlamak![]()
O zaman telefoncuya götürün hocam onlar yapıyor. (Hepsi yapmayabilir biraz ararsanız illa yapanını bulursunuz)sıfırladoım ama giriş yapabilmem için şifre istiyor
sıfırlarken google hesabından çıkmadığım için e postamı istiyor ama onun da şifresini unuttum
Eposta adresinin sizin olduğunu kanıtlarsanız parolama sıfırlama yapıp telefonunuzda yeni parolayla açabilirsiniz.(Bilgisayardan ya da farklı bir telefondan tarayıcıdan gmail parola sıfırlama yazın oradaki adımlarla parolanızı sıfırlayın) Öteki türlü kayıp çalıntı cihazlarda bu durumlarla karşı karşıya kalınıyor o yüzden farklı bir yardım yöntemi verilmesi yasal değil bu gibi durumlar için youtube veya internetten araştırma yapabilirsiniz.sıfırladoım ama giriş yapabilmem için şifre istiyor
sıfırlarken google hesabından çıkmadığım için e postamı istiyor ama onun da şifresini unuttum
nasıl kanıtlayacam ki bide bilgisayardan parola sıfırlamam için yine hesaba giriş yapmam lazım şifremi unuttum seçeneği de sadece telefon numarası ile değişebilir fakat şuan telefonum kullanılamaz halde yani kapalı başka numara da yazamıyoruz çünkü telefon işleme aldığı numara kendi numarası bilgisayardaki e postayla telefondaki farklı o yüzden işlem yapamıyormEposta adresinin sizin olduğunu kanıtlarsanız parolama sıfırlama yapıp telefonunuzda yeni parolayla açabilirsiniz.(Bilgisayardan ya da farklı bir telefondan tarayıcıdan gmail parola sıfırlama yazın oradaki adımlarla parolanızı sıfırlayın) Öteki türlü kayıp çalıntı cihazlarda bu durumlarla karşı karşıya kalınıyor o yüzden farklı bir yardım yöntemi verilmesi yasal değil bu gibi durumlar için youtube veya internetten araştırma yapabilirsiniz.
"parola sıfırlamam için yine hesaba giriş yapmam lazım " demişsiniz hayır gmail sayfasını açın ve orada mail giriş kısmında mailinizi girin sonraki deyin;nasıl kanıtlayacam ki bide bilgisayardan parola sıfırlamam için yine hesaba giriş yapmam lazım şifremi unuttum seçeneği de sadece telefon numarası ile değişebilir fakat şuan telefonum kullanılamaz halde yani kapalı başka numara da yazamıyoruz çünkü telefon işleme aldığı numara kendi numarası bilgisayardaki e postayla telefondaki farklı o yüzden işlem yapamıyorm
Anlamayacak bir şey yok gmail sayfasını açın mail hesabınızı girin sonra şifrenizi mi unuttunuz kısmından eğer kayıtlı kurtarma telefonu veya maili varsa telefon ya da maili girince doğrulama kodu gönderiyor sonrasında sayfada kaldığınız yerden devam edip şifrenizi sıfırlıyorsunuzkanka ben malım anlamadım discord versene ordan adım adım anlat kusura bakma ya![]()
doğrulama kodu alamıoyorum kiAnlamayacak bir şey yok gmail sayfasını açın mail hesabınızı girin sonra şifrenizi mi unuttunuz kısmından eğer kayıtlı kurtarma telefonu veya maili varsa telefon ya da maili girince doğrulama kodu gönderiyor sonrasında sayfada kaldığınız yerden devam edip şifrenizi sıfırlıyorsunuz