huawie d16 hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vnko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar  öncelikle laptop almak istiyorum araştırıyorum ve tasarımı hoşuma giden huawie matebook d16 hoşuma gitti bunun hakında tavsiyelerini öğrenmek isterim. birde oyun oynayan biri değilim ama arkadaşım steam den cities skylines oyununu oynuyor ve benimde çok ilgimi çekti bu pc harici bir ekran kartı yok acaba bu oyunu rahatça oynatır mı bana oyun için sadece bu yeterli bana :) şimdiden cevap için teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: huawie d16 hakkında bilgi

Bir bütçe limiti ve özel bir isteğiniz varsa cihazla ilgili belirtirseniz size uygun bir ürün önerisi yaparım. Cihazı yorumlamam gerekirse 4600H CPU ve bu işlemci içindeki APU grafik birimi oyun oynatır ama çok bir şey bekleyin. Alternatif öneri yapmam için ilk soruma yanıt vermeniz gerek.

KS

vnko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: huawie d16 hakkında bilgi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir bütçe limiti ve özel bir isteğiniz varsa cihazla ilgili belirtirseniz size uygun bir ürün önerisi yaparım. Cihazı yorumlamam gerekirse 4600H CPU ve bu işlemci içindeki APU grafik birimi oyun oynatır ama çok bir şey bekleyin. Alternatif öneri yapmam için ilk soruma yanıt vermeniz gerek.

bütçem 10 bin tl ye kadar çıkabilirim. pc de yaptığım çok bir şey yok. özel kullandığım programlar falan yok, Sadece can sıkıntısından oyunda oynarım arada bunu da yapacağım  ( cities skylines özellikle :)  , tasarımı da guzel olan ve çok ağır olmayan bir notebook arıyorum aslında.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Bakalım neler önerebilirim size.

Bütçenizi bir tık aşıyor ama MSI Modern 15 A11SBU-800XTR - Intel Core i5 1155G7 CPU + 8GB RAM + 512GB SSD + MX450 GPU + FHD 15.6" IPS 60Hz Ekran + 1.6Kg Ağırlık - 11.399 TL bu ürün oldukça iyi bir ürün. Bulduğunuz HUAWEI cihazdan hem daha hafif hem de daha donanımlı bir ürün.

Daha da hafif bir ürün isterseniz MSI Modern 14 B11SBL-696XTR - Intel Core i5 1155G7 CPU + 8GB RAM + 256GB SSD + MX450 GPU + FHD 14" IPS 60Hz Ekran + 1.3Kg Ağırlık - 9.331 TL bu cihazı alabilirsiniz.

Alternatif için bakacağım.

Asus Vivobook 15 OLED K513EP-L1576T - Intel Core i5-1135G7 + 8GB RAM + 512GB + MX330 GPU + FHD 15.6" OLED 60Hz Ekran + 1.8 Kg Ağırlık - 10.925 TL - Bu ürünün avantajı OLED ekranının olması. Bu piyasadaki bir laptop cihazda alabileceğiniz en iyi panel teknolojisidir. Donanımlar arada bir oyun oynamaya ve diğer her türlü gündelik işleri karşılar. Ağırlığı HUAWEI cihazdan 100 gram daha fazla.

3 cihaz önerdim karar sizin.

KS

vnko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba tekrardan 

monster abra v16.7.5  i5 11400h 8 gb  500gb sd gtx 1650 win 11  şuan 1275 tl de trendyolda bu pc hakkında ne düşünürrsünüz?  çok karasız kalıyorum bunca para verip sonra pişman olmak istemiyorum :(  mosnter bıraz agır ve tasarım beğenmedim ama donanım iyi gibi geldi bana. hem cities skylines oyununu da sorunsuz oynatır gibi ? 
limiti bu arada 12 bin tl ye çıkarttım fiyasa baya uçuşta şuan :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Monster ve Casper genelde F/P donanımları yüksek fiyatları düşük ürünler barındırıyor. Sorun yaşayanı da var memnun olanı da. Bu yüzden alın yada almayın diyemem. Ancak Cities Skylines gibi bir oyunu oynatmayacak bir ürün önermedim size. MX330 kartıyla bile 60 FPS+ oynarsınız 1080p çözünürlükte bu oyunu.

KS

vnko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anladım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için . o halde asus vivabook oled ekran olan öneriniz üzerinde yoğunlaşacagım. tekraraklıma takılan birşey olursa size yazacağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri