Hyperx Cloud 2 elektrik gitti mikrofon çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
2 Aydır hiç bir sorun yoktu dün gece elektrik gitti oyuna girdim mikrofon çalışmıyor driver kaldırdım yükledim hiç bir işe yaramadı. Ne yapabilirim önerisi olan var mı? Kısa devre yapmış olabilir diyorlarda nasıl olacak ki.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,369
Cvp: Hyperx Cloud 2 elektrik gitti mikrofon çalışmıyor

Bir kulaklıkta ilk kez duyuyorum mikrofonun elektrik kesintisinden sonra gittiğini. Emin olmak için farklı bir yerde deneme şansınız oldu mu? Eğer yine aynı şekilde devam ediyorsa, önce Başlat kısmından "Mikrofon" yazarak "Mikrofon kurulumu" sekmesine girin.

Daha sonra "Bu cihazda mikrofon erişimine izin ver" sekmesi açık mı kontrol edin. Sistem aniden kendisini kapattığında bazı donanım parçaları oda OFF konuma düşebiliyor. En alt kısımda da "Mikrofonunuza erişebilecek uygulamaları seçin" bölümünü de kontrol edin.

Tüm bunların ardından bir emin olma yöntemi daha var;

• AUDA City uygulamasını indirin. Otomatik mikrofonu tanıması gerekiyor. Eğer seçenekler arasında mikrofon çıkmıyorsa biraz geçmiş olsun diyebiliriz.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

hocam ayarlar açık uygulamada da hiç ses görünmüyor garanti servisine mi göndermem gerekli :(

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Hyperx Cloud 2 elektrik gitti mikrofon çalışmıyor

xlinus' Alıntı:
hocam ayarlar açık uygulamada da hiç ses görünmüyor garanti servisine mi göndermem gerekli :(

Farklı bir makinede deneme şansınız varsa deneyiniz, sonuç olumsuzsa ve Cihazınızın garantisi devam ediyorsa garantiye yollayın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bildiğim kadarıyla 3.5mm JAK girişi var ürünü telefonda yada tablette deneyebilirsiniz eğer 2. bir PC yoksa.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

Telefonda sadece jak denedim ve çalıştı, ne yapabilirim bu konu hakkında. USB ile ilgili mi sorun acaba?

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cihazınızın jak girişlerinde arıza olabilir, farklı bir kulaklığı cihazınızda deneyiniz. eğer problem diğer kulaklıkta da devam ediyorsa bilgisayar kaynaklı bir problem olması olası.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Telefonda JAK girişi ile bağladığınızda çalıştı. Peki JAK girişi ile PC 'de denediniz mi? Eğer böyle de çalışırsa USB aparatı yada bağladığınız USB soketi ile ilgili bir sorun olma ihtimali var ama düşük bir ihtimal. Önce yazılım odaklı bakmak gerek bu durumda. Siz önce JAK ile PC 'de deneyin sonuca göre ilerleriz.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

ugur.gozaydin' Alıntı:
Telefonda JAK girişi ile bağladığınızda çalıştı. Peki JAK girişi ile PC 'de denediniz mi? Eğer böyle de çalışırsa USB aparatı yada bağladığınız USB soketi ile ilgili bir sorun olma ihtimali var ama düşük bir ihtimal. Önce yazılım odaklı bakmak gerek bu durumda. Siz önce JAK ile PC 'de deneyin sonuca göre ilerleriz.

Jak girişi ile PC de ses gelmemekte maalesef :( yazılım da denedim anlamadım ama nasl olacak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Yazılımdan kastım ürün yazılımı değil Windows odaklı bir yazılımsal sorun olabilir. Size ilk önerim Windows Sistem Geri Yükleme ile elektrik kesintisi ile bu sorunun yaşanmadığı bir tarihe geri yükleme yapın. Bakalım Windows sorun yaratıyor muymuş anlayalım.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

ugur.gozaydin' Alıntı:
Yazılımdan kastım ürün yazılımı değil Windows odaklı bir yazılımsal sorun olabilir. Size ilk önerim Windows Sistem Geri Yükleme ile elektrik kesintisi ile bu sorunun yaşanmadığı bir tarihe geri yükleme yapın. Bakalım Windows sorun yaratıyor muymuş anlayalım.

Sistem geri yükleyemiyorum yedeğim olmadığı için :( yapılabilecek farklı bir işlem var mı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Windows ayarlarınızı kontrol etmek gerek ama kendim baksam daha hızlı sonuç alabiliriz. Bana DC üzerinden ulaşın isterseniz.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows ayarlarınızı kontrol etmek gerek ama kendim baksam daha hızlı sonuç alabiliriz. Bana DC üzerinden ulaşın isterseniz.

ulaştım hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri